maandag 14 september 2015

Nieuwe HP HSTNN-CB1P accu voor Hp ProBook 5220m lage Prijs

Batterij HP HSTNN-CB1P Bij ons koopt u gegarandeerd de Goedkoopste Accu HP HSTNN-CB1P . Batterij-pc.nl de grootste accu HP HSTNN-CB1P leverancier die de hoogste kwaliteit en gloednieuwe HP HSTNN-CB1P batterij, goedkope, snelle levering, goede service.
Dank u voor uw bezoek aan Batterij-pc.Nl, waar u duizenden producten kunt vinden die worden aangeboden voor ongelooflijke groothandelsprijzen. is onze visie om mensen wereldwijd beter in staat te stellen om online te kopen en verkopen.
http://www.batterij-pc.nl/accu-hp-HSTNN-CB1P-2590.htm 
Batterij HP HSTNN-CB1P - 41WH - 14.8V - Li-ion
Merknaam: HP ACCU
Type: Li-ion
Batterijcapaciteit: 41WH
Batterijvoltage: 14.8V
Kleur: Zwart
Productcode: HPS2590

Deze HP HSTNN-CB1P laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende partnummers:

595669-721
595669-741
BQ349AA
BQ351AA
BQ902AA
FE04
FE06
HSTNN-CB1P
HSTNN-CB1Q
HSTNN-Q85C
WM06

Deze HP HSTNN-CB1P laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende modellen:

Hp ProBook 5220m
Hp ProBook 5220m serie

Lang leve je laptop accu HP HSTNN-CB1P

Alle lithium-ion laptop accu's verslijten over tijd. Goede zorgen kunnen de levensduur van je HP HSTNN-CB1P batterij aanzienlijk verlengen.
1. Trek hem niet helemaal leeg
Lithium-ion batterijen vinden het niet leuk als je ze helemaal tot het laatste beetje leeg trekt. Als je dat een of twee keer doet ben je niet meteen je batterij kwijt, maar doe het vaak genoeg en je verkort de levensduur aanzienlijk.
2. Houd HP HSTNN-CB1P accu koel.
Bewaar de HP HSTNN-CB1P accu op een droge en schone plaats op kamertemperatuur (15 tot 22°C). Het wordt niet aangeraden de laptop accu te bewaren in de koelkast of vriezer. Voorkom zoveel mogelijk blootstelling aan hoge temperaturen.
3. Gun batterij voor HP HSTNN-CB1P wat rust.
Zorg dat de batterij niet te leeg is als je hem eruit haalt. Een ongebruikte batterij verliest langzaam zijn lading, en het is niet de bedoeling dat hij helemaal leeg loopt, dus zorg dat hij minstens halfvol is als je hem verwijdert.
4. Minder hardware.
Bluetooth, wifi, muizen en alle andere apparaten die je niet strikt nodig hebt, kun je het beste uitschakelen.
5. Minder helderheid.
De achtergrondverlichting van een TFT-scherm verbruikt een heleboel stroom. Stel de helderheid zo in dat je het scherm nog net comfortabel kunt lezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten