donderdag 29 maart 2018

Vervangen Telefoon accu voor LENOVO BL255, Koop accu voor LENOVO ZUK Z1

Deze LENOVO BL255 Accu Telefoon vervanging van hoogwaardige kwaliteit is de voordeligste keuze. De juiste LENOVO Accu BL255 de beste prijs,snelle levering en altijd 1 jaar garantie!

BATTERIJ LENOVO ZUK Z1

Home > LENOVO laptop accu > accu LENOVO BL255 > ac adapter
Batterijcapaciteit: 4000mAh
Batterijvoltage :  3.82DVC

BATTERIJ LENOVO ZUK Z1

Dit product is ook bekend als:

Accu’s Geschikt voor modellen

Lenovo ZUK Z1
BATTERIJ LENOVO ZUK Z1
LENOVO BL255 Telefoon accu vervangen
Vervangende Telefoon accu kopen
Na een aantal jaren moet een Telefoon accu vervangen worden. Hoe lang het duurt voordat u uw Telefoon accu moet vervangen is afhankelijk van het merk, de kwaliteit en het gebruiken van de Telefoon accu. Hier vindt u informatie over hoe u een Telefoon accu moet vervangen, hoe u weet dat deze aan vervanging toe is en waar u op moet letten als u de accu gaat vervangen.

Wanneer moet u een LENOVO BL255 Telefoon accu vervangen?

Als de Telefoon het aangeeft
Op basis van de staat van de batterij geeft uw Telefoon na verloop van tijd aan dat de accu vervangen moet worden. Meestal krijgt u de melding ‘Overweeg de accu te vervangen’. Deze melding is gebaseerd op de resterende maximale capaciteit van de accu en het aantal laad- en ontlaadcycli dat de accu heeft gehad. Wanneer u deze melding krijgt kunt u er van uit gaan dat de accu inderdaad aan vervanging toe is. Als de accu nog maar heel kort mee gaat
Een accu gaat in de regel steeds minder lang mee. Dit komt doordat de capaciteit langzaam achteruit gaat maar ook omdat de Telefoon in de regel steeds minder efficiënt werkt. Dit komt bijvoorbeeld door achtergrondsoftware die de processor belast of door stof in de Telefoon die de koeling belast waardoor deze meer stroom verbruikt. Als de accu steeds minder lang mee gaat, controleer dan of de Telefoon stofvrij is en of er niet onnodige achtergrondsoftware loopt. Het kan ook de moeite waard zijn om stroombesparing van de Telefoon in te schakelen via het energiebeheer. Helpt dit alles niet, dan is de accu aan vervanging toe.
Als de accu veel capaciteit verloren is
Met software van de fabrikant van de Telefoon is de resterende capaciteit van de accu uit te lezen. Sommige fabrikanten leveren deze software niet standaard mee. U kunt dan bijvoorbeeld BatteryCare gebruiken om de capaciteit te meten. Als de capaciteit van uw accu erg ver teruggelopen is kan het het waard zijn om een nieuwe accu aan te schaffen zodat u weer langer zonder stroom uw Telefoon kunt gebruiken.
Als de accu niet meer herkend wordt
Als de accu of Telefoon batterij voorheen goed werkte maar nu niet meer herkend wordt is deze in de meeste gevallen defect geraakt. Dit kan door slijtage komen of bijvoorbeeld door een stroompiek waardoor een cel defect is geraakt. U kunt in dit geval proberen de accu uit de Telefoon te halen en opnieuw te plaatsen. In sommige gevallen doet de accu het dan weer. Als de batterij helemaal niks meer doet is het aan te raden deze te vervangen. In dit geval geeft Windows vaak een rood kruis door het accu-icoon rechtsonderin uw bureaublad.

Hoe u een LENOVO BL255 Telefoon accu op de juiste manier in gebruik neemt

In de handleiding die bij uw Telefoon geleverd wordt, staat doorgaans wel beschreven hoe u de accu zo moet behandelen, dat de levensduur in ieder geval niet bekort wordt.
Toch is het heel belangrijk om uw Telefoon accu vanaf het allereerste begin zo goed mogelijk te behandelen. Want alleen zo verlengt u de levensduur ervan maximaal. Een juiste behandeling begint bij: Het eerst volledig opladen van de accu, voordat u de Telefoon gaat gebruiken. De Telefoon ontkoppelen van het stopcontact, en de batterij helemaal op te gebruiken. Dus totdat de computer zich vanzelf afsluit om de accu te beschermen.
De Telefoon minimaal 2 uur niet gebruiken om de BL255 batterij af te laten koelen.
De Telefoon aansluiten op het stopcontact en de batterij weer volledig opladen.
Herhaal deze procedure een keer of 2 à 3.
Deze procedure is overigens niet zozeer bedoeld voor het verkrijgen van een zo goed mogelijke accu, waarvan de lading zo lang mogelijk meegaat. Maar is bedoeld om de batterijindicator van de Telefoon accu zo goed mogelijk te kalibreren. Zodat deze indicator zo nauwkeurig mogelijk aangeeft wanneer de accu vol is en wanneer bijna leeg. Het is overigens raadzaam om het kalibreren van de Telefoon accu af en toe te herhalen. Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL: info@batterij-pc.nl.
IT: http://www.ebatteria.it/batteria-lenovo-BL255-179369.htm
JP: http://www.denchiya.org/lenovo-BL255-pc-battery-1775991.htm
PL: http://www.laptopowbateria.pl/baterie-do-laptopow/lenovo-BL255-179332.htm
DE: http://www.akkusmir.de/lenovo/BL255-akku/179059
FR: http://www.ruebatterie.fr/lenovo-BL255-batterie-3308.htm
ES: http://www.portatil-bateria.es/LENOVO-BL255-baterias-4000mAh-192508.htm
US: http://www.outeccbattery.com/4000mah-3-82dvc-bl255-replacement-battery-for-lenovo-zuk-z1.html
RU: http://twobattery.com/BL255-battery-LENOVO-b1775999.htm

hoge kwaliteit MOTOROLA FL40 telefoon accu’s voor MOTOROLA Droid Maxx 2 XT1565

Nieuw en lage prijs MOTOROLA FL40 telefoon accu. Deze MOTOROLA FL40 3.8V 3425/3630mAh telefoon accu is voorzien van hoogwaardige Li-ion cellen. De MOTOROLA Droid Maxx 2 XT1565 accu is daarom ook voorzien van 12 maanden garantie. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om te retourneren of om te ruilen.

BATTERIJ MOTOROLA FL40

Batterijcapaciteit: 3425/3630mAh(min/typ)
Batterijvoltage : 3.8V
Home > MOTOROLA laptop accu > accu MOTOROLA FL40 > ac adapter
BATTERIJ MOTOROLA FL40

Dit product is ook bekend als:

Accu’s Geschikt voor modellen

Motorola Moto X 3a
Motorola Moto X 3a Dual
Motorola Droid Maxx 2 XT1565
BATTERIJ MOTOROLA FL40

Productbeschrijving

MOTOROLA FL40 accu Door intensief gebruik van onze telefoon zullen de prestaties van de accu op den duur afnemen. Op zo’n moment is het verstandig om de batterij te vervangen. Met deze hoge kwaliteit MOTOROLA FL40 batterij presteert uw FL40 weer als nieuw! Door uw MOTOROLA Droid Maxx 2 XT1565 vaak op te laden en weer te ontladen, slijt de batterij en neemt de capaciteit geleidelijk af. De accu van uw MOTOROLA FL40 is hierdoor sneller leeg dan toen die nieuw was. Uw toestel presteert echter weer als nieuw wanneer u de oude batterij vervangt door deze hoge kwaliteit FL40 batterij! mAh: milliampère-uur De FL40 batterij geeft uw FL40 toestel een capaciteit van 3425/3630mAh. Deze uitdrukking van stroomsterkte van uw accu wordt vaker aangeduid met mAh. Is uw mAh hoog? Dan duurt het lang voordat uw batterij leeg is. Is uw mAh laag? Dan is de kans groot dat uw telefoon zeer spoedig zonder energie raakt.
Specificaties
Deze MOTOROLA Droid Maxx 2 XT1565 accu heeft een voltage van 3.8V,De maximale capaciteit van deze accu is 3425/3630mAh. Ampère-uur van een accu geeft aan hoe lang de accu stroom kan leveren zonder geladen te worden. Een hoger mAh betekent dat de accu langer mee kan en dat u minder vaak de accu hoeft op te laden.
Gebruik
Het is niet nodig een Lithium-ion accu leeg te laten lopen om vervolgens weer helemaal op te laden. Door de moderne chipsets die aan boord van de FL40 accu zitten, schakelt de accu de telefoon vanzelf uit als deze bijna leeg is. De lithium-ion accu hoeft dus geen ‘geheugen’ op te bouwen, zoals dat met de oudere Ni-Cad accu’s wel het geval was. Dit betekent dat u niet hoeft te wachten tot de accu leeg is, maar deze gewoon op kunt laden wanneer u dat wilt. De accu zal daar niet sneller door slijten. Het is aan te raden de accu niet voor langere periodes leeg te laten maar deze af en toe op te laden. Indien u de accu voor langere tijd niet gebruikt, dan kunt u de accu bij voorkeur voor 40% opladen en niet voor 100%.
U kunt deze FL40 accu gerust in de telefoon laten zitten. Het is niet nodig de accu uit de telefoon te halen om deze te sparen. Als de accu na het laden vol is, wordt het laadmechanisme automatisch uitgeschakeld. Let er wel op dat u geen universele adapter gebruikt. Deze kunnen zeer schadelijk zijn voor uw accu in verband met het ontbreken van juiste stroomprogramma’s. Tevens fungeert de eerste cel van de accu als aarde van uw telefoon. Indien u de accu verwijdert, bestaat bij sluiting de mogelijkheid dat uw telefoon beschadigt. Wij advsieren daarom te allen tijde de accu in uw telefoon te laten zitten.
Tips om de levensduur van de accu te verlengen
Gebruik de tablet niet tijdens het opladen.
Zet de tablet uit als je deze niet gebruikt voor een langere periode.
Voorkom oververhitting, leg je tablet nooit weg op zonnige plekken.
Gedeeltelijk opladen is beter dan helemaal vanaf 0% moeten opladen. Diepontlading is namelijk slecht voor de accu.
Alleen als je tablet verkeerd aangeeft hoeveel lading de accu nog over heeft, is het aan te raden om hem 1x volledig op te laden en daarna 1x te ontladen. Doe dit kalibreren niet te vaak: eens in de 2-3 maanden is voldoende.
Gebruik je de tablet een tijdje niet? Leg hem dan weg op een koele en droge plek en met een acculading van zo’n 40-50%. Dan gaat hij het minst snel achteruit.
Garantie & repareren
Tabletfabrikanten geven doorgaans 6 maanden fabrieksgarantie op de accu. Gaat hij in die tijd stuk? Dan zal de fabrikant de accu vervangen. De fabrieksgarantie op de tablet is meestal 2, maar soms 1 jaar. Als de accu het daarna begeeft, kun je hem vrijwel onmogelijk zelf vervangen. Schakel daarvoor de fabrikant of een reparatiebedrijf in, maar houd rekening met een forst prijskaartje van minimaal €90. Lees meer over de garantie op je tablet.
Externe accu
Als je vaak onderweg bent of gewoon niet genoeg hebt aan de accu van je tablet, dan kun je ook een losse accu kopen.
Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL: info@batterij-pc.nl.
NL: http://www.batterij-pc.nl/accu-motorola-FL40-179088.htm
IT: http://www.ebatteria.it/batteria-motorola-FL40-179088.htm
JP: http://www.denchiya.org/motorola-FL40-pc-battery-1775711.htm
PL: http://www.laptopowbateria.pl/baterie-do-laptopow/motorola-FL40-179051.htm
DE: http://www.akkusmir.de/motorola/FL40-akku/178793
FR: http://www.ruebatterie.fr/motorola-FL40-batterie-3029.htm
ES: http://www.portatil-bateria.es/MOTOROLA-FL40-baterias-3425/3630mAh(min/typ)-192227.htm
US: http://www.outeccbattery.com/3425-3630mah-min-typ-motorola-droid-maxx-2-xt1565-replacement-battery-fl40-3-8v.html
RU: http://twobattery.com/FL40-battery-MOTOROLA-b1775719.htm

Koop ASUS ZE500CL ZE551KL ZE601KL ZenFone 2 C11P1501 3000mah/11.5wh - 3.85 V-4.4V - Li-ion telefoon accu’s

Door oftewel externe batterij voor je ASUS ZE500CL ZE551KL ZE601KL ZenFone 2 te verkrijgen, doe je jezelf en je smartphone een groot plezier – je zult geen stopcontacten meer rondom je heen te hoeven zoeken én je gsm zal te allen tijde naar behoren werken. Je kunt eentje helemaal voordelig in onze webwinkel bestellen, en wij hebben een scala aan allerlei uitvoeringen voor jou voorbereid, zodat je iets kunt uitkiezen dat aan jouw eigen behoeftes zal passen.

BATTERIJ ASUS C11P1501

Home > ASUS laptop accu > accu ASUS C11P1501 > ac adapter
  • Batterijcapaciteit: 3000mah/11.5wh
  • Batterijvoltage: 3.85 V-4.4V

Dit product is ook bekend als:

Accu’s Geschikt voor modellen

ASUS ZE500CL, ZE551KL, ZE601KL, ZenFone 2, ZenFone 2 Dual SIM, ZenFone 2 Laser 6.0, ZenFone 2 Laser 6.0 Dual SIM LTE, ZenFone 2 Laser ZE551KL, Zenfone 2E

We weten het… De batterij van onze smartphone gaat niet bijster lang mee. In vele gevallen halen we zelfs het einde van de dag niet. Het zal je misschien verbazen, maar de oorzaak ligt grotendeels bij onszelf. We nemen immers de verkeerde gewoontes aan om onze smartphone op te laden. In dit artikel onthullen we 4 verrassende tips om je batterij in topconditie te houden.
Velen onder ons denken dat het schadelijk is voor de batterij om in korte periodes op te laden. We gaan ervan uit dat het beter is om onze smartphone pas in te pluggen wanneer de batterij (bijna) volledig leeg is. Maar dit klopt eigenlijk helemaal niet.
Battery University, gaat in detail in op het feit dat Lithium-ion batterijen in onze smartphones gevoelig zijn voor “stress”. Net zoals bij ons mensen is een langdurige blootstelling aan stress ook voor je telefoonbatterij schadelijk voor de levensduur.
Als je de batterij in topconditie wil houden en je geen zorgen wil maken of die wel het einde van de dag zal halen, dan pas je jouw gewoontes best aan. Hieronder helpen we je alvast op weg.
1. Onmiddellijk uit het stopcontact zodra opgeladen
Volgens Battery University is het op lange termijn schadelijk voor je C11P1501 batterij als je die in het stopcontact laat wanneer je smartphone volledig opgeladen is, zoals je misschien ’s nachts doet. Zodra je smartphone 100% is opgeladen komt de batterij onder een zogenaamde “spanning” te staan als je die niet loskoppelt. Battery University detailleert uitvoerig hoe dit komt op een wetenschappelijke manier, maar ze vatten het ook netjes samen: wanneer volledig opgeladen, haal de smartphone dan uit het stopcontact. Vergelijk het met ontspanning voor je spieren na een zware inspanning. Je zou je ongetwijfeld nogal belabberd voelen als je uren non-stop zou trainen
2. Ga niet voor de volle 100%
Dat is helemaal niet nodig. Volgens Battery University moeten Li-ion batterijen niet volledig opgeladen worden en is dat zelfs niet aan te raden. In feite is het beter om de ASUS C11P1501 batterij niet volledig op te laden. Dit klinkt misschien contradictorisch als je een volledige dag wil doorkomen met een opgeladen telefoon, maar laad je smartphone gerust verschillende keren doorheen de dag op. Dat kan helemaal geen kwaad, integendeel.
3. Opladen zo vaak je kan
De C11P1501 batterij is er veel meer mee gebaat om regelmatig opgeladen te worden doorheen de dag in plaats van een grote oplaadbeurt als de 0% in zicht komt.
Volgens Battery University is het ideaal om je telefoon op te laden als die 10% capaciteit heeft verloren. Dat is uiteraard niet zo handig voor de meeste mensen daarom raden we aan om je smartphone in te pluggen telkens je daar de kans toe hebt. Het kan helemaal geen kwaad om meerdere keren per dag aan en af te koppelen. Dit zorgt er niet alleen voor dat de batterij langer en beter presteert, maar houdt de batterijcapaciteit ook hoog doorheen de dag. Bovendien hoef je geen schrik te hebben om bepaalde features niet te gebruiken, denk aan location based services, omdat die te veel van je batterij eisen.
4. Hou het koel
De batterij van een smartphone is erg gevoelig voor hitte. Het gaat zelfs zover dat fabrikanten vaak aanraden om bepaalde beschermhoesjes te verwijderen tijdens het opladen omdat die hitte vasthouden. Als je merkt dat je smartphone warm wordt als je hem oplaadt dan haal je hem best uit zijn beschermhoes voordat je hem begint op te laden.
Vermijd ook blootstelling aan de warme zomerzon. Dat kan heel eenvoudig door je smartphone te bedekken. Dit beschermt de levensduur van je batterij. Als je bovenstaande tips in acht neemt, doe je ongetwijfeld een stuk langer met je C11P1501 batterij. Hoog tijd dus om het roer om te gooien en enkele mythes overboord te gooien. Succes!
Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL: info@batterij-pc.nl.
NL: http://www.batterij-pc.nl/accu-asus-C11P1501-178650.htm
IT: http://www.ebatteria.it/batteria-asus-C11P1501-178650.htm
JP: http://www.denchiya.org/asus-C11P1501-pc-battery-1775263.htm
PL: http://www.laptopowbateria.pl/baterie-do-laptopow/asus-C11P1501-178612.htm
DE: http://www.akkusmir.de/asus/C11P1501-akku/178317
FR: http://www.ruebatterie.fr/asus-C11P1501-batterie-2592.htm
ES: http://www.portatil-bateria.es/ASUS-C11P1501-baterias-3000mah/11.5wh-191785.htm
US: http://www.outeccbattery.com/3000mah-11-5wh-asus-ze500cl-ze551kl-ze601kl-zenfone-2-replacement-battery-c11p1501-3-85-v-4-4v.html
RU: http://twobattery.com/C11P1501-battery-ASUS-b1775267.htm

Levensduur accu laptop verlengen?

In het vorige artikel levensduur laptop accu is besproken wat voor type accu een laptop heeft en hoe lang deze mee gaat. Er zijn verschillende manieren om de levensduur van de laptop accu te verlengen, deze worden hieronder verder uitgelicht.

Opladen van de laptop accu

Laat de batterij van je laptop niet helemaal leeg lopen. Bij Lithium ion batterijen is juist het goed om de accu van je laptop tussendoor op te laden. Laat je de accu een aantal keer helemaal leeg lopen, dan zal dit nog geen effect op de levensduur hebben, maar doe je dit altijd? Dan heeft dit zeker effect op de levensduur van uw accu.
De eerste tip die wij hiermee geven is dus om de accu tussentijds altijd op te laden. Overigens hebben de meeste nieuwe laptops de modus dat ze automatisch afsluiten voordat deze uitvallen.
Over het helemaal opladen van de accu van uw laptop verschillen de meningen. In de praktijk wordt de laptop bijna altijd helemaal opgeladen omdat gebruikers dan langer kunnen werken zonder stroom nodig te hebben.

Accu en en stroomvoorziening

Gebruikt u de laptop op een plek waar een stopcontact is? Dan adviseren wij u om de accu uit de laptop te halen. De levensduur van de accu gaat snel achteruit als deze continu in het stopcontact zit. Dat heeft te maken met het voortduren laden en ontladen van de accu. Let wel op, dat je niet de stekker uit het stopcontact trekt zonder documenten op te slaan. Op deze manier verleng je uiteindelijk ook de levensduur van de laptop accu. Daarnaast mag je nooit een batterij uit de laptop halen als deze nog aanstaat. Bestanden, hardware en software kunnen beschadigen wanneer je dit doet. Voer je deze actie dus uit, zorg er dan voor dat de computer uit staat. Er wordt beweerd dat wanneer je de accu in de vriezer bewaard, de accu langer mee zou gaan. Wij raden dit af. Accu’s kunnen namelijk niet tegen vocht.

Overige tips

Er zijn veel instellingen op de computer die de accu langer mee laten gaan:

Minder helderheid:

De helderheid van het scherm van de laptop is in te stellen. Als je de helderheid verlaagd, gaat de accu langer mee.

Minder hardware:

Externe muizen, bluetooth, muziekboxen etc. zorgen er voor dat je batterij sneller leeg raakt.

Toepassingen:

Hoe meer toepassingen openstaan, hoe sneller uw laptop leeg is.

IPAD A1547 voor iPad 6 Air 2nd A1566 A1567 Li-ion 7340mAh 3.76V
ADS-40FSG-19 laptop adapter voor LG E1948S E2242C E2249 E1948 PC
ASUS A31N1519 voor ASUS X540S X540L X540LA-SI302 X540SA X540S Li-ion 2900mAh 11.25V
New Flower Slipper Shoes Silicone 8GB USB 2.0 Flash Memory Stick/ Drive U Disk 
ACDP-100D01 laptop adapter voor Sony Vaio PCGA AC19V4 ACDP-100D01
135W 19V 7.1A laptop adapter voor Acer Aspire ADP-135KB T 5.5*1.7 Purple connector

woensdag 28 maart 2018

LENOVO BL203 1300mAh - 3.7DVC - Li-ion accu voor LENOVO A278T A308T A318T A365E A369 A66

http://www.batterij-pc.nl/
Koop LENOVO BL203 telefoon batterij. korting dit LENOVO BL203 accu is gloednieuwe. Wij bieden de hoogste kwaliteit LENOVO BL203 de laagste prijs, beste service,1 jaar garantie.
Home > LENOVO laptop accu > accu LENOVO BL203 > ac adapter

LENOVO BL203 1300mAh - 3.7DVC - Li-ion accu voor LENOVO A278T A308T A318T A365E A369 A66

  • Batterijcapaciteit: 1300mAh
  • Batterijvoltage: 3.7DVC
De telefoon LENOVO BL203 accu is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en met 1 Jaar garantie.
LENOVO BL203 1300mAh - 3.7DVC - Li-ion accu voor LENOVO A278T A308T A318T A365E A369 A66
Met deze LENOVO BL203 accu kunt u weer uren lang draadloos werken, of met een reserve LENOVO BL203 accu extra lang werken zonder stopcontact!Hoge kwaliteit LENOVO BL203 accu's zijn gemaakt van ons eigen merk kwaliteits cellen die zijn gemonteerd in een passende behuizing voor uw LENOVO A278T A308T A318T A365E A369 A66 telefoon, deze zijn 100% compatibel met de orginele accu.

partnummers:

modellen:

Lenovo A316I A300T A269I A208T A218T A269 A305E A278T A308T A318T A365E

Waarom bij ons kopen?

batterij-pc.nl hanteert altijd een lage prijs en dat garanderen we. Vandaar onze "laagste prijs garantie", zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt voor hetzelfde product.we biedt inmiddels telefoonaccu’s,laders, autoladers, adapters voor meer dan 7000 verschillende telefoonmodellen. Nieuwe telefoonmodellen worden razendsnel ontwikkeld en op de markt gebracht, wekelijks komen er nieuwe modellen op de markt en zo ook nieuwe accu’s in de batterij-pc.nl shop.

Hoe verleng ik het LENOVO BL203 acculeven van mijn telefoon?

  • Het beste voor een LENOVO BL203 accu is helemaal opladen en weer helemaal leeg laten lopen. Heeft u een nieuwe LENOVO BL203 batterij aangeschaft? Laadt de LENOVO BL203 batterij dan de eerste maal minimaal 12 tot 24 uur op. Dit zorgt ervoor dat uw batterij volledig opgeladen wordt. Hierna ontlaadt u de batterij volledig zodat de telefoon automatisch uitschakelt. Om met de LENOVO BL203 batterij vanaf het begin de volledige capaciteit te behalen laadt u de batterij hierna nogmaals 3 á 4 keer volledig op,en ontlaadt u de batterij daarna volledig.
  • Verwijder de LENOVO BL203 batterij uit uw telefoon en bewaar deze op een koele, droge en schone plaats indien u de LENOVO BL203 batterij voor een periode van één maand of langer niet gebruikt. Gaat u de batterij na deze periode weer gebruiken? Zorg er dan voor dat de batterij de eerste keer volledig opgeladen wordt.
  • Verzeker uzelf van maximale batterijprestaties door het optimaliseren van energiebeheer functies, zoals het uitschakelen van het scherm na een aantal minuten, speed-step inschakelen, etc.
IT: http://www.ebatteria.it/batteria-lenovo-BL203-179368.htm
JP: http://www.denchiya.org/lenovo-BL203-pc-battery-1775990.htm
PL: http://www.laptopowbateria.pl/baterie-do-laptopow/lenovo-BL203-179331.htm
DE: http://www.akkusmir.de/lenovo/BL203-akku/179058
FR: http://www.ruebatterie.fr/lenovo-BL203-batterie-3307.htm
ES: http://www.portatil-bateria.es/LENOVO-BL203-baterias-1300mAh-192507.htm
US: http://www.outeccbattery.com/1300mah-3-7dvc-bl203-replacement-battery-for-lenovo-a278t-a308t-a318t-a365e-a369-a66.html
RU: http://twobattery.com/BL203-battery-LENOVO-b1775998.htm

2600MAH Vervanging Batterij Voor MEDION Akoya P2212T TZ20-3S2600-S4L8

http://www.batterij-pc.nl/
Goedkope 2600MAH Batterij Voor MEDION Akoya P2212T Vervanging TZ20-3S2600-S4L8, koop Kwaliteit Afstandsbedieningen rechtstreeks van Leveranciers van China: 2600MAH Batterij Voor MEDION Akoya P2212T Vervanging TZ20-3S2600-S4L8.

2600MAH Vervanging Batterij Voor MEDION Akoya P2212T TZ20-3S2600-S4L8

Home > MEDION laptop accu > accu MEDION TZ20-3S2600-S4L8 > ac adapter
  • Batterijcapaciteit: 2600MAH
  • Batterijvoltage: 11.1V
2600MAH Vervanging Batterij Voor MEDION Akoya P2212T TZ20-3S2600-S4L8

partnummers:

modellen:

Medion Akoya P2212T
Deze Nieuw MEDION TZ20-3S2600-S4L8 laptop accu is de beste kwaliteit als vervanging voor uw originele accu. Hoogwaardige accu voor uw MEDION Akoya P2212T.
De beste accukeuze voor de beste prijs ! Onze garantie: 100% nieuw + 1 jaar garantie + 30 dagen geld terug + 100% Veilig Winkelen Garantie + Snelle verzending.
Het kan natuurlijk ook zijn dat door het vele gebruik, de accu sterkte is verloren. Dit kan ook een goede reden zijn voor een nieuwe accu.
Een extra batterij kan handig zijn voor het geval jij bijvoorbeeld lang in de auto moet zitten of een lange wandeling maakt.
Dan zorgt een extra opgeladen accu ervoor dat jij altijd bereikbaar blijft.
biedt alleen de beste kwaliteit laptop batterij, waardoor u met alle vertrouwen kunt winkelen.
Wij verzenden naar de Laptop accu's rond Globe [VS, Italië, Polen, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Japan, Rusland]. Bekijk meer laptop accu. Neem contact met ons op als er een probleem is bij het selecteren van de batterij.

IT: http://www.ebatteria.it/batteria-medion-TZ20-3S2600-S4L8-179367.htm
JP: http://www.denchiya.org/medion-TZ20-3S2600-S4L8-pc-battery-1775989.htm
PL: http://www.laptopowbateria.pl/baterie-do-laptopow/medion-TZ20-3S2600-S4L8-179330.htm
DE: http://www.akkusmir.de/medion/TZ20-3S2600-S4L8-laptop-akku/179057
FR: http://www.ruebatterie.fr/medion-TZ20-3S2600-S4L8-batterie-3306.htm
ES: http://www.portatil-bateria.es/MEDION-TZ20-3S2600-S4L8-baterias-2600MAH-192506.htm
US: http://www.outeccbattery.com/2600mah-11-1v-tz20-3s2600-s4l8-replacement-battery-for-medion-akoya-p2212t.html
RU: http://twobattery.com/TZ20-3S2600-S4L8-battery-MEDION-b1775997.htm

69WH - 14.8V - Li-ion batterij D10H3 compatible DELL XPS 18 1810 1820

http://www.batterij-pc.nl/
Hoog kwaliteit batterij DELL D10H3 69WH 14.8V compatibile DELL XPS 18 1810 1820 Series,accu voor DELL D10H3 1 jaar garantie Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd ! DELL D10H3 korting tot 30%.

69WH - 14.8V - Li-ion batterij D10H3 compatible DELL XPS 18 1810 1820

Home > DELL laptop accu > accu DELL D10H3 > ac adapter
  • Merknaam: DELL ACCU
  • Type: Li-ion
  • Batterijcapaciteit: 69WH
  • Batterijvoltage: 14.8V
  • Kleur: Zwart
69WH - 14.8V - Li-ion batterij D10H3 compatible DELL XPS 18 1810 1820
Nieuw en lage prijs DELL D10H3 laptop accu. Deze DELL D10H3 14.8V 69WH accu is voorzien van hoogwaardige Li-ion cellen. De toshiba accu is daarom ook voorzien van 12 maanden garantie. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om te retourneren of om te ruilen.

Deze DELL D10H3 laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende partnummers:

Deze DELL D10H3 laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende modellen:

Dell XPS 18 1810 1820
69WH - 14.8V - Li-ion batterij D10H3 compatible DELL XPS 18 1810 1820

Hoe gaat mijn DELL D10H3 laptop accu langer mee?

1. Stel de batterij D10H3 niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de batterij. Laat de accu dus niet in de zon liggen, niet te dicht bij een hittebron en zeker niet in de auto op een hete dag.
2. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de D10H3 laptop batterij en de laptop zelf.
3. Stel de batterij nooit bloot aan vorst, hitte, vocht of regen. Leg de DELL XPS 18 1810 1820 batterij nooit in een vriezer, oven of magnetron.
4. Laat de DELL D10H3 batterij niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.
5.Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL: info:batterij-pc.nl .

DELL D10H3 batterij de laagste prijs!

1. Wij bieden de Lage Prijs accu DELL D10H3.
2. D10H3 batterij korting tot 30%.
3. laptop batterij 24 uur per dag Klantenservice aan te bieden op werkdagen.
4. accu D10H3 1 jaar garantie Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug!
Wij verzenden naar de Laptop accu's rond Globe [VS, Italië, Polen, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Japan, Rusland]. Bekijk meer laptop accu. Neem contact met ons op als er een probleem is bij het selecteren van de batterij.

IT: http://www.ebatteria.it/batteria-dell-D10H3-179366.htm
JP: http://www.denchiya.org/dell-D10H3-pc-battery-1775988.htm
PL: http://www.laptopowbateria.pl/baterie-do-laptopow/dell-D10H3-179329.htm
DE: http://www.akkusmir.de/dell/D10H3-laptop-akku/179056
FR: http://www.ruebatterie.fr/dell-D10H3-batterie-3305.htm
ES: http://www.portatil-bateria.es/DELL-D10H3-baterias-4400mAh-192505.htm
US: http://www.outeccbattery.com/69wh-14-8v-63fk6-replacement-battery-for-dell-xps-18-1810-1820.html?part_number=D10H3
RU: http://twobattery.com/D10H3-battery-DELL-b1775996.htm

Verleng de accuduur van je laptop met deze vijf tips

De accuduur van een laptop gaat na een aantal jaar geleidelijk achteruit. De accu verliest zijn vermogen (capaciteit). Hoe lang je een accu kunt gebruiken hangt af van je gebruik.
De Consumentenbond geeft vijf tips om je accuduur te verlengen. Zodat jij langer je laptop kunt gebruiken zonder oplader.
1. Gebruik de spaarstand
Gebruik een energiebespaarstand om de laptop na een korte tijd in   hibernate (winterslaap) of stand-by te laten gaan. De verlichting van het scherm vraagt ook veel energie. Dim de lichten via de brightness-knoppen op het toetsenbord. Zet voorzieningen die je niet gebruikt uit. Denk bijvoorbeeld aan bluetooth, wifi en eventueel 3G/4G. Zet schermanimaties en een bewegende screensaver ook uit.
2. Vermijd volledige ontlading
Voorkom dat de accu voor een langere periode helemaal leeg is. Je accu helemaal leeg laten lopen kan de accu beschadigen. Het is beter om de accu leeg te laten lopen tot 20 procent. Tussentijds opladen is geen probleem voor de accu. Volledige ontlading komt vooral voor bij oudere laptops.
Moderne laptops hebben een instelling die ervoor zorgt dat de laptop uitgaat voordat de accu helemaal leeg is. Accu’s hebben een veiligheidsmechanisme om te voorkomen dat ze kapot gaan. De laptop schakelt automatisch uit als de accu bijna leeg is. Zorg er wel voor dat je de laptop snel weer aan de oplader doet. Want het ontladen gaat (zij het een stuk langzamer) ook door als de laptop uit staat.
3. Berg nooit een volle accu op
Laptopaccu’s verliezen sneller hun capaciteit als ze volledig zijn opgeladen. Als je de laptop een maand of langer niet gebruikt, zorg er dan voor dat de accu bij voorkeur voor ongeveer 40 procent is opgeladen. Zo blijft het capaciteitsverlies beperkt. Berg hem ook niet voor veel langer op, want uiteindelijk verliest hij sowieso zijn lading en volledige ontlading is ook slecht voor de accu.
4. Kalibreren van de accu
Het kan gebeuren dat de laptop de acculading verkeerd weergeeft. De oorzaak van dit probleem is dat de chemische en elektrische processen in de accu in dat geval niet meer met elkaar in de pas lopen. De oplossing is om de accu te kalibreren.
Door het volledig opladen, ontladen en weer opladen, weet de laptop weer wat de juiste lading van de accu is. Zet voor het kalibreren alle energiebesparende opties in de laptop uit. Doe het niet vaker dan nodig vanwege het negatieve effect van volledige ontlading.
5. Vervang je accu
Helaas kun je bij steeds minder laptops eenvoudig de accu vervangen. In de Digitaalgids van november 2015 beschrijven we hoe het aandeel van laptops met een eenvoudig te vervangen accu sterk is afgenomen. In sommige gevallen is het nog een kwestie van een paar schroeven losmaken, maar bij andere laptops heb je professioneler gereedschap nodig. Daarom is het extra belangrijk dat de accu lang meegaat.
Als je laptop toch beschikt over een makkelijk vervangbare accu en je gebruikt hem vooral thuis, dan kun je de accu er ook helemaal uit laten. Het is namelijk gewoon mogelijk om de laptop te gebruiken zonder accu, terwijl hij aan het stopcontact hangt. Op deze manier verbruik je geen onnodige cycli van de accu.
Bewaar een accu op een koele en droge plek. Warmte en vocht hebben een negatieve impact op de levensduur van de accu. Zo is hij niet opgewassen tegen condens.

ACDP-100D01 laptop adapter voor Sony Vaio PCGA AC19V4 ACDP-100D01
135W 19V 7.1A laptop adapter voor Acer Aspire ADP-135KB T 5.5*1.7 Purple connector
APPLE A1445 voor Ipad Mini 1st gen Li-ion 16.5Wh/4440mAh 3.72V
ACER AC14B13J  voor Acer Aspire AC14B13J ES1-131 ES1-331 ES1-512 ES1-520 ES1-521 Li-ion 36Wh/3220mAh/3090mAh 11.4v
F235E-00 H235P-00 H235E-00 L235P-01 laptop adapter voor DELL Power Supply PSU Fit WU136 H255T G185T GPGDV
PA-1450-26 laptop adapter voor ACER Aspire One 722 AO722 EX2519-C62F Z1401-C2XW

5 redenen dat je overal schermtoetsenborden gaat gebruiken

Het einde van de tijd waarin fysieke toetsenborden op laptops de standaard waren, is in zicht. Dat is niet zo erg als het klinkt, omdat er nieuwe technologieën zijn die typen op een scherm sterk verbeteren én je de mooie interface-opties geeft die je niet hebt bij een fysiek toetsenbord.
Ik heb goed nieuws en slecht nieuws over laptops. Eerst het slechte nieuws: we krijgen allemaal laptops die een aanraakscherm hebben op het vlakke deel, in plaats van een toetsenbord. Ik weet het, dat klinkt verschrikkelijk. Daarom is dit ook het slechte nieuws. Het goede nieuws is dat deze nieuwe virtuele toetsenborden niet lijken op of zich gedragen als de dingen die we kennen van smartphones.
Op Apple's ontwikkelaarscongres WWDC, dat in juni plaats gaat vinden, zou het bedrijf mogelijk een toetsenbord voor de iPad aankondigen die enkel uit een scherm bestaat. Dat zou ter vervanging van het huidige iPad Pro Smart Keyboard zijn. Ook wordt er mogelijk een laptop aangekondigd met twee scehrmen. Maar zelfs als dat niet zo is, verwacht ik dat andere fabrikanten naar tweeschermige laptops evolueren in de komende drie jaar.
Je tikt voor het echte werk liever op een fysiek toetsenbord. Dat   snap ik, ik ook. Ik vermoed zelfs dat vrijwel iedereen huivert bij het idee dat we deze vervangen voor virtuele toetsenborden op touchscreens. Maar dat is als we uitgaan van de technologie zoals we hem al jaren kennen, niet als we denken aan nieuwe soorten apparaten en hardware die anders werken.
Nog een reden dat we huiverig zijn is omdat we eerder laptops met een dubbel scherm hebben gezien - en dat was geen succes. We zagen het de afgelopen tien jaar bijvoorbeeld met het Dual-Screen Laptop van Canova, de Acer Iconia 6120 Dual Touchscreen, de Toshiba Libretto W105-L251 Dual Touchscreen en anderen. Ze waren onhandig in gebruik en kopers lieten de apparaten links liggen.
De laptops met dubbel scherm van de komende jaren gaan heel anders zijn. Hier volgen vijf redenen waarom we overstag gaan.

1. Touchscreens voelen aan als fysieke toetsenborden

Apple dient al een paar jaar allerlei patenten in voor dit idee. De afgelopen paar weken hebben we zelfs twee nieuwe patentaanvragen van het bedrijf voor deze laptops. Als aanvragen gaan ze niet te diep in op de plannen, maar geven ze wel een beeld van hoe bedrijven geavanceerde technologie willen inzetten om deze schermtoetsenborden veel interessanter te maken.
Deze patentaanvraag beschrijft een flexibel display waardoor virtuele toetsen omhoog worden geduwd, zodat gebruikers ze daadwerkelijk indrukken.
Het recentste voorbeeld geeft verschillende methoden weer om een aanraakscherm als een fysiek toetsenbord aan te laten voelen. Apple wil dit bijvoorbeeld doen met een flexibel scherm die een toetsenbordachtige structuur eronder heeft. Met dit toetsenbord zou je je vingers kunnen laten rusten op 'fysieke' knoppen en bewegen als op een toetsenbord zoals we die kennen. Dat zou een echte hybride zijn van een virtueel en fysiek toetsenbord.
Je kunt de knoppen voelen wanneer nodig, omdat het scherm knoppen   omhoog kan brengen zodra het virtuele toetsenbord wordt aangesproken. Ook wordt er geavanceerde haptische feedback gebruikt met trillingen die aanvoelen alsof je iets indrukt. Ongetwijfeld wordt daar ook nog geluid aan toegevoegd om dat gevoel van een toetsenbord compleet te maken.
Die haptische feedback van Apple kan erg overtuigend zijn. Apple heeft al jaren MacBooks en MacBooks Pro met de Force Touch-feature in het trackpad. Apple heeft een merknaam gegeven aan zijn haptische engine en noemt dat Taptic. Die engine simuleert samen met elektromagneten fysieke beweging op het trackpad, inclusief klikken die geen fysieke klikken zijn. Dat komt volgens de patentaanvragen ook beschikbaar voor de schermtoetsenborden.

2. Meer interface-opties

Tijdens de introductie van de iPhone in 2007 somde Steve Jobs de voordelen op van een virtueel toetesnbord in plaats van een fysieke. De belangrijkste zijn dat je meer schermruimte krijgt en flexibeler bent met de interfaceopties. Apple's patenten laten bijvoorbeeld speciale iTunes en Apple Music-interfaces zien met bijvoorbeeld een equalizer, die het toetsenbord vervangen bij bepaalde applicaties.
Ook third party-developers zouden mooie dingen kunnen bouwen. Wat   dacht je van virtuele draaitafels voor DJ's, tekenoppervlaktes voor illustratoren, uitgebreide rekenmachines, spiekbriefjes met teksten voor tijdens een presentatie en game-controls voor specifieke games. In een videovergadering zou je een extra venster kunnen weergeven, zodat het videobeeld op volledig scherm kan.
Muziekprogramma's zouden kunnen worden uitgerust met pianotoetsen, drums, snaarinstrumenten en meer op het onderste scherm. Het recentste patent laat zien hoe het onderste scherm applicatiespecifieke content kan weergeven, maar direct in een toetsenbord verandert zodra je je vingers erop zet.
Ik verwacht, gebaseerd op de patenten die het vooral over de iPad   hebben, dat Apple's eerste poging een vervanger of alternatief zal zijn voor het iPad Pro Smart Keyboard. WWDC zou een logisch moment zijn voor deze introductie, omdat de waarde vooral ligt in wat ontwikkelaars ermee doen. Hét voordeel is namelijk de nieuwe interfaces die mogelijk zijn. WWDC is dan logisch, zodat ontwikkelaars zich hierop kunnen richten en tegen de tijd dat de hardware te koop is, al meteen third party-applicaties heeft of snel krijgt.
Nog een interessante markt voor deze hardware is de zakelijke, bij bedrijven die hun eigen interne applicaties ontwikkelen en meer toetsenbordopties tot hun beschikking hebben. En er is zelfs een security-element: met het toevoegen of verwijderen van bepaalde toetsenbordopties kun je het aanvalsoppervlakte verkleinen.

3. Typondersteuning via AI

Kunstmatige intelligentie wordt op steeds meer terreinen toegepast en autocorrectie is een logische toepassing. Je kunt steeds meer fouten maken en AI leert begrijpen wat je eigenlijk wilde zeggen, in plaats van een damn-you-autocorrect te veroorzaken. Je ziet nu al browser-plugins die typgedrag verbeteren met kunstmatige intelligentie, zoals het Engelstalige Grammarly. De frustraties die we maar al te goed kennen van virtuele toetsenborden moeten verleden tijd worden met snel vrijwel foutloos tikken.

4. Spraakinterfaces verminderen noodzaak typen

Hoewel je met deze dualscreen-laptops een heleboel nieuwe opties krijgt, wordt de centrale plek die het toetsenbord in ons werk inneemt steeds kleiner. We gebruiken straks meer virtuele assistenten en de taken die ze verrichten zorgen ervoor dat we minder typen.
Dat heb je al met spraak zelf: we praten om berichten te dicteren aan de virtuele assistent of we spreken een aantal instructies in over waar de e-mail over gaat, waarna de AI de rest afhandelt. Dat is niet veel anders dan nu bedrijfssectretariaat functioneert. De baas typt niks, maar de secretaresse handelt de details af na instructies over wat er na wie moet worden gestuurd.

5. Toetsenbord blijft - als randapparaat

Journalisten en ontwikkelaars zijn meestal de luidste boeroepers als het gaat om het verdwijnen van fysieke toetsenborden. Maar die zouden juist het enthousiaste moeten zijn. Je zult verder altijd nog zwaar programmeer- of tikwerk kunnen doen met een toetsenbord als een los apparaat voor je laptop. Dat betekent dat je het tweede scherm kunt gebruiken voor het weergeven van andere content, bijvoorbeeld resources of IDE-elementen waar je normaal ruimte voor te kort komt.

Waarom schermtoetsenborden onvermijdelijk zijn

Misschien gaat het niet dit jaar worden, maar de tijd van schermtoetsenborden gaat komen. Deels is dat een generatieverschijnsel. Mensen die geboren zijn tussen 1995 en 2012 kunnen zich de tijd voor smartphones nauwelijks herinneren. Die iGen-generatie vomt de nieuwe lichting werknemers die nu net afstudeert.
Ze gebruiken constant telefoons en zijn meer gewend aan schermtypen dan aan een pc of laptop. Zij passen zich het makkelijkst aan aan de nieuwe formfactor. Andersom zijn er elk jaar minder mensen die beter uit de voet kunnen met fysieke toetsenborden. Die generatie bereikt langzaam de pensioenleeftijd, terwijl de iGen en verdere generaties juist een groter aandeel van de arbeidskrachten vormt.
Maar het voordeel dat deze omslag inluidt is het competitieve voordeel. In de regel behalen bedrijven die inspelen op veranderende gebruikersverwachtingen meer voordeel uit hun producten met geavanceerdere technologieën. Dat zorgt er ook voor dat ze kleine partijen voor kunnen blijven. Immers, ieder bedrijf vanuit een zolderkamer kan een mechanisch toetsenbord produceren, maar vooral grote spelers als Apple, Google en enkele anderen hebben de resources om gepatenteerde bediening, haptische elementen en geavanceerde AI te combineren tot iets heel nieuws.
En als laatste is er het befaamde Andreessen-citaat: Software is eating the world. De regel die daaraan ten grondslag ligt zegt dat technologische vooruitgang vooral zit in iteraties van verbeterde software in plaats van nieuwe hardware, zoals vroeger vaker het geval was, om zo meteen in te kunnen spelen op veranderende technologie.

ASUS A31N1519 voor ASUS X540S X540L X540LA-SI302 X540SA X540S Li-ion 2900mAh 11.25V
New Flower Slipper Shoes Silicone 8GB USB 2.0 Flash Memory Stick/ Drive U Disk 
ACDP-100D01 laptop adapter voor Sony Vaio PCGA AC19V4 ACDP-100D01
135W 19V 7.1A laptop adapter voor Acer Aspire ADP-135KB T 5.5*1.7 Purple connector
APPLE A1445 voor Ipad Mini 1st gen Li-ion 16.5Wh/4440mAh 3.72V
ACER AC14B13J  voor Acer Aspire AC14B13J ES1-131 ES1-331 ES1-512 ES1-520 ES1-521 Li-ion 36Wh/3220mAh/3090mAh 11.4v

iOS 11 is Apple's Vista

De bugs in iOS 11 zijn van een ander kaliber dan normaal: ze geven aan dat Apple geen controle heeft over basale ontwikkelzaken en interne developers te weinig met elkaar praten. Komt dit nog wel goed?
Ik heb al tijden diverse problemen met Apple's besturingssysteem voor iPad en iPhones. Het lijkt erop dat elke nieuwe versie van iOS Wi-Fi op een heel nieuw en frisse manier verstiert. Maar iOS 11 boort nieuwe frustratieniveaus aan. Sinds het OS verscheen in september vorig jaar stapelden de problemen zich op.

Accuproblemen

Binnen één week nadat iOS werd uitgebracht, kwam de eerste patch al uit, versie 11.0.1. Waarom? Omdat gebruikers klaagden dat hun accuduur aan gort was gegaan. Dat klopte ook. Beveiligingsbedrijf Wandera documenteerde hoe iOS11 de accu belastte.
Door 50.000 iPhone- en iPad-gebruikers te bekijken op hun netwerken konden ze het verschil tussen iOS 10 en 11 vergelijken. De accu van iOS 11-gebruikers ging twee keer sneller leeg dan die van iOS 10-gebruikers.

Foutieve letters

Vraag me niet hoe, maar als je in iOS 11.0 de letter 'i' typte, werd dat 'A' en een symbool. Hoe veroorzaak je zo'n probleem in vredesnaam? Dit is de basis van UI: als je op een toets drukt, moet het corresponderende teken verschijnen. De eerste versie had meer problemen, zoals prestatieverlies, bevroren interfaces en falende toestellen. Dit bleef het geval bij drie verschillende kleinere patches.

Zes patches

Dus Apple kwam met een grotere patch: iOS 11.1. Dat probleem met de letter 'i' werd pas opgelost in 11.1.1 en zelfs toen werkte het niet correct voor alle gebruikers. Dit was de zesde update in zes weken voor iOS 11. En nog steeds was het niet veel beter: iedere versie kwam weer met een nieuw probleem.

Koude toetsen

Met iOS 11.1.1 werkte het toetsenbord van de iPhone X niet als het toestel koud was. Waarom? Hoe? Wie het weet mag het zeggen.

Beveiligingsgaten

In december kwam iOS 11.2. De koppen gingen toen over hoe 7,5 W snelladen voor de iPhone 8, 8 Plus en iPhone X werd ingeschakeld. Maar wat ook opviel waren de tientallen beveiligingsfixes die werden toegevoegd. Dat waren gaten waarmee aanvallers e-mail konden kapen, geheugen uit konden lezen en het uitvoeren van code met kernelrechten.
Met andere woorden, tot iOS 11.2 was het een beveiligingszootje. Je kunt dat ook positief zien: Apple dichtte de gaten. De gaten die ik noemde tenminste. Zoals je wellicht al verwachtte, werd niet alles gedicht. Nog geen week later kwam iOS 11.2.1 al uit om weer een gat te dichten. Daarna volgde 11.2.2 om Spectre aan te pakken - wat ik Apple niet euvel zal duiden, daar iedereen last had van Spectre.
Apple sloeg 11.2.3 en 11.2.4 over en gaf 11.2.5 een paar weken later uit, met nieuwe én oude bugs. De showstopper van die versie was dat als je een symbool ontving van de Dravidische taal Telugu, de telefoon crashte en de Berichten-app zo veel problemen kreeg dat je het toestel moest resetten.
Dit was niet de eerste keer dat iOS zich verslikte in vreemde tekens, de ChaiOS-bug liet iPhones crashen met een linkje dat het OS verlamde. Dat terwijl datavalidatie, waarmee dit soort issues wordt opgespoord en voorkomen, een basisvaardigheid is voor ontwikkelaars en Apple heeft daar blijkbaar moeite mee.

Rekenen is moeilijk

Dat brengt ons naar de laatste update, iOS 11.2.6 en daar wordt dit probleem opgelost, maar de versie introduceert een interessant nieuw issue: de iPhone kan niet meer fatsoenlijk rekenen. Bizar genoeg geldt dat alleen voor Siri, terwijl de Calculator-app het wel goed doet. Blijkbaar communiceren deze twee ontwikkelteams niet.
Er zijn nog een heleboel andere problemen met iOS en Apple blijft watertrappelen. Het bedrijf werkt momenteel aan iOS 11.3 en die zou naar verwachting volgende week moeten verschijnen. Sommige mensen hopen dat daarmee alles wordt opgelost, maar ik ben niet zo optimistisch.

Apple aan de bak

Daarvoor zijn er te veel problemen die simpel waren te vermijden geweest in deze versie van het besturingssysteem. Blijkbaar moeten we enthousiast worden van nieuwe emoji's, maar ik wil liever een mobiel besturingssysteem dat werkt en blijft werken. Is het te veel gevraagd om de basis goed te krijgen?
Het is allemaal geen nieuw gebied dat Apple verkent met waardeloos programmeren. Microsoft heeft zijn rampen gehad, met Vista voorop. Microsoft overleefde dat omdat Windows op dat moment geen echte concurrentie had en het bedrijf de problemen wist op te lossen. Dat geldt niet voor iOS, dat moet concurreren met Android. Als Apple zijn software niet goed op de rit krijgt, stappen straks trouwe gebruikers over op een alternatief systeem.

ASUS A31N1519 voor ASUS X540S X540L X540LA-SI302 X540SA X540S Li-ion 2900mAh 11.25V
New Flower Slipper Shoes Silicone 8GB USB 2.0 Flash Memory Stick/ Drive U Disk 
ACDP-100D01 laptop adapter voor Sony Vaio PCGA AC19V4 ACDP-100D01
135W 19V 7.1A laptop adapter voor Acer Aspire ADP-135KB T 5.5*1.7 Purple connector
APPLE A1445 voor Ipad Mini 1st gen Li-ion 16.5Wh/4440mAh 3.72V
ACER AC14B13J  voor Acer Aspire AC14B13J ES1-131 ES1-331 ES1-512 ES1-520 ES1-521 Li-ion 36Wh/3220mAh/3090mAh 11.4v

dinsdag 27 maart 2018

Koop accu voor ASUS C21N1409 VM490 VM490L Tablet serie Tablet PC

Deze ASUS C21N1409 Accu Laptop vervanging van hoogwaardige kwaliteit is de voordeligste keuze. De juiste ASUS Accu C21N1409 de beste prijs,snelle levering en altijd 1 jaar garantie!

BATTERIJ ASUS C21N1409 VM490 VM490L Tablet serie Tablet PC

Batterijcapaciteit: 37Wh
Batterijvoltage :  7.6V
ome > ASUS laptop accu > accu ASUS C21N1409 > ac adapter
BATTERIJ ASUS C21N1409 VM490 VM490L Tablet serie Tablet PC

Dit product is ook bekend als:

Accu’s Geschikt voor modellen

ASUS C21N1409 Tablet
ASUS VM490 VM490L Tablet serie
BATTERIJ ASUS C21N1409 VM490 VM490L Tablet serie Tablet PC
ASUS C21N1409 Laptop accu vervangen
Vervangende laptop accu kopen
Na een aantal jaren moet een laptop accu vervangen worden. Hoe lang het duurt voordat u uw laptop accu moet vervangen is afhankelijk van het merk, de kwaliteit en het gebruiken van de laptop accu. Hier vindt u informatie over hoe u een laptop accu moet vervangen, hoe u weet dat deze aan vervanging toe is en waar u op moet letten als u de accu gaat vervangen.

Wanneer moet u een ASUS C21N1409 laptop accu vervangen?

Als de laptop het aangeeft
Op basis van de staat van de batterij geeft uw laptop na verloop van tijd aan dat de accu vervangen moet worden. Meestal krijgt u de melding ‘Overweeg de accu te vervangen’. Deze melding is gebaseerd op de resterende maximale capaciteit van de accu en het aantal laad- en ontlaadcycli dat de accu heeft gehad. Wanneer u deze melding krijgt kunt u er van uit gaan dat de accu inderdaad aan vervanging toe is. Als de accu nog maar heel kort mee gaat
Een accu gaat in de regel steeds minder lang mee. Dit komt doordat de capaciteit langzaam achteruit gaat maar ook omdat de laptop in de regel steeds minder efficiënt werkt. Dit komt bijvoorbeeld door achtergrondsoftware die de processor belast of door stof in de laptop die de koeling belast waardoor deze meer stroom verbruikt. Als de accu steeds minder lang mee gaat, controleer dan of de laptop stofvrij is en of er niet onnodige achtergrondsoftware loopt. Het kan ook de moeite waard zijn om stroombesparing van de laptop in te schakelen via het energiebeheer. Helpt dit alles niet, dan is de accu aan vervanging toe.
Als de accu veel capaciteit verloren is
Met software van de fabrikant van de laptop is de resterende capaciteit van de accu uit te lezen. Sommige fabrikanten leveren deze software niet standaard mee. U kunt dan bijvoorbeeld BatteryCare gebruiken om de capaciteit te meten. Als de capaciteit van uw accu erg ver teruggelopen is kan het het waard zijn om een nieuwe accu aan te schaffen zodat u weer langer zonder stroom uw laptop kunt gebruiken.
Als de accu niet meer herkend wordt
Als de accu of laptop batterij voorheen goed werkte maar nu niet meer herkend wordt is deze in de meeste gevallen defect geraakt. Dit kan door slijtage komen of bijvoorbeeld door een stroompiek waardoor een cel defect is geraakt. U kunt in dit geval proberen de accu uit de laptop te halen en opnieuw te plaatsen. In sommige gevallen doet de accu het dan weer. Als de batterij helemaal niks meer doet is het aan te raden deze te vervangen. In dit geval geeft Windows vaak een rood kruis door het accu-icoon rechtsonderin uw bureaublad.

Hoe u een ASUS C21N1409 laptop accu op de juiste manier in gebruik neemt

In de handleiding die bij uw laptop geleverd wordt, staat doorgaans wel beschreven hoe u de accu zo moet behandelen, dat de levensduur in ieder geval niet bekort wordt.
Toch is het heel belangrijk om uw laptop accu vanaf het allereerste begin zo goed mogelijk te behandelen. Want alleen zo verlengt u de levensduur ervan maximaal. Een juiste behandeling begint bij: Het eerst volledig opladen van de accu, voordat u de laptop gaat gebruiken. De laptop ontkoppelen van het stopcontact, en de batterij helemaal op te gebruiken. Dus totdat de computer zich vanzelf afsluit om de accu te beschermen.
De laptop minimaal 2 uur niet gebruiken om de C21N1409 batterij af te laten koelen.
De laptop aansluiten op het stopcontact en de batterij weer volledig opladen.
Herhaal deze procedure een keer of 2 à 3.
Deze procedure is overigens niet zozeer bedoeld voor het verkrijgen van een zo goed mogelijke accu, waarvan de lading zo lang mogelijk meegaat. Maar is bedoeld om de batterijindicator van de laptop accu zo goed mogelijk te kalibreren. Zodat deze indicator zo nauwkeurig mogelijk aangeeft wanneer de accu vol is en wanneer bijna leeg. Het is overigens raadzaam om het kalibreren van de laptop accu af en toe te herhalen. Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL: info@batterij-pc.nl.
IT: http://www.ebatteria.it/batteria-asus-C21N1409-179365.htm
JP: http://www.denchiya.org/asus-C21N1409-pc-battery-1775987.htm
PL: http://www.laptopowbateria.pl/baterie-do-laptopow/asus-C21N1409-179328.htm
DE: http://www.akkusmir.de/asus/C21N1409-akku/179055
FR: http://www.ruebatterie.fr/asus-C21N1409-batterie-3304.htm
ES: http://www.portatil-bateria.es/ASUS-C21N1409-baterias-37Wh-192504.htm
US: http://www.outeccbattery.com/37wh-7-6v-c21n1409-replacement-battery-for-asus-vm490-vm490l-tablet-series.html
RU: http://twobattery.com/C21N1409-battery-ASUS-b1775995.htm
ASUS C21N1409 Batterij.Online winkelen bij batterij-pc.nl: Hoge kwaliteit batterij, adapter, PSU, GSM of Tablet PC Accessoires
  • ACDP-100D01 laptop adapter voor Sony Vaio PCGA AC19V4 ACDP-100D01
  • APPLE A1445 voor Ipad Mini 1st gen Li-ion 16.5Wh/4440mAh 3.72V
  • ACER AC14B13J voor Acer Aspire AC14B13J ES1-131 ES1-331 ES1-512 ES1-520 ES1-521 Li-ion 36Wh/3220mAh/3090mAh 11.4v
  • F235E-00 H235P-00 H235E-00 L235P-01 laptop adapter voor DELL Power Supply PSU Fit WU136 H255T G185T GPGDV
  • PA-1450-26 laptop adapter voor ACER Aspire One 722 AO722 EX2519-C62F Z1401-C2XW
  • LENOVO L13D3E31 voor LENOVO YOGA TABLET B8000 B8000-F 10" Li-ion 9000mah 3.75V

21Wh Vervanging Batterij Voor HP OY06XL HSTNN-DB6A 750335-2B1 750335-2B1

http://www.batterij-pc.nl/
Goedkope 21Wh Batterij Voor HP OY06XL HSTNN-DB6A 750335-2B1 Vervanging 750335-2B1, koop Kwaliteit Afstandsbedieningen rechtstreeks van Leveranciers van China: 21Wh Batterij Voor HP OY06XL HSTNN-DB6A 750335-2B1 Vervanging 750335-2B1.

21Wh Vervanging Batterij Voor HP OY06XL HSTNN-DB6A 750335-2B1 750335-2B1

Home > HP laptop accu > accu HP 750335-2B1 > ac adapter
  • Batterijcapaciteit: 21Wh
  • Batterijvoltage: 7.4V
21Wh Vervanging Batterij Voor HP OY06XL HSTNN-DB6A 750335-2B1 750335-2B1

partnummers:

modellen:

HP OY06XL HSTNN-DB6A 750335-2B1
Deze Nieuw HP 750335-2B1 laptop accu is de beste kwaliteit als vervanging voor uw originele accu. Hoogwaardige accu voor uw HP OY06XL HSTNN-DB6A 750335-2B1s.
De beste accukeuze voor de beste prijs ! Onze garantie: 100% nieuw + 1 jaar garantie + 30 dagen geld terug + 100% Veilig Winkelen Garantie + Snelle verzending.
Het kan natuurlijk ook zijn dat door het vele gebruik, de accu sterkte is verloren. Dit kan ook een goede reden zijn voor een nieuwe accu.
Een extra batterij kan handig zijn voor het geval jij bijvoorbeeld lang in de auto moet zitten of een lange wandeling maakt.
Dan zorgt een extra opgeladen accu ervoor dat jij altijd bereikbaar blijft.
biedt alleen de beste kwaliteit laptop batterij, waardoor u met alle vertrouwen kunt winkelen.
Wij verzenden naar de Laptop accu's rond Globe [VS, Italië, Polen, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Japan, Rusland]. Bekijk meer laptop accu. Neem contact met ons op als er een probleem is bij het selecteren van de batterij.

IT: http://www.ebatteria.it/batteria-hp-750335-2B1-179364.htm
JP: http://www.denchiya.org/hp-750335-2B1-pc-battery-1775986.htm
PL: http://www.laptopowbateria.pl/baterie-do-laptopow/hp-750335-2B1-179327.htm
DE: http://www.akkusmir.de/hp/750335-2B1-laptop-akku/179054
FR: http://www.ruebatterie.fr/hp-750335-2B1-batterie-3303.htm
ES: http://www.portatil-bateria.es/HP-750335-2B1-baterias-4400mAh-192503.htm
US: http://www.outeccbattery.com/21wh-7-4v-oy06xl-replacement-battery-for-hp-oy06xl-hstnn-db6a-750335-2b1.html
RU: http://twobattery.com/750335-2B1-battery-HP-b1775994.htm

maandag 26 maart 2018

DELL P63NY 63Wh - 7.6V - Li-ion accu voor DELL Latitude 7370 serie

http://www.batterij-pc.nl/
Koop DELL P63NY laptop batterij. korting dit DELL P63NY accu is gloednieuwe. Wij bieden de hoogste kwaliteit DELL P63NY de laagste prijs, beste service,1 jaar garantie.
Home > DELL laptop accu > accu DELL P63NY > ac adapter

DELL P63NY 63Wh - 7.6V - Li-ion accu voor DELL Latitude 7370 serie

  • Batterijcapaciteit: 63Wh
  • Batterijvoltage: 7.6V
De laptop DELL P63NY accu is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en met 1 Jaar garantie.
DELL P63NY 63Wh - 7.6V - Li-ion accu voor DELL Latitude 7370 serie
Met deze DELL P63NY accu kunt u weer uren lang draadloos werken, of met een reserve DELL P63NY accu extra lang werken zonder stopcontact!Hoge kwaliteit DELL P63NY accu's zijn gemaakt van ons eigen merk kwaliteits cellen die zijn gemonteerd in een passende behuizing voor uw DELL Latitude 7370 serie laptop, deze zijn 100% compatibel met de orginele accu.

partnummers:

modellen:

DELL Latitude 7370 serie

Waarom bij ons kopen?

batterij-pc.nl hanteert altijd een lage prijs en dat garanderen we. Vandaar onze "laagste prijs garantie", zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt voor hetzelfde product.we biedt inmiddels laptopaccu’s,laders, autoladers, adapters voor meer dan 7000 verschillende laptopmodellen. Nieuwe laptopmodellen worden razendsnel ontwikkeld en op de markt gebracht, wekelijks komen er nieuwe modellen op de markt en zo ook nieuwe accu’s in de batterij-pc.nl shop.

Hoe verleng ik het DELL P63NY acculeven van mijn laptop?

  • Het beste voor een DELL P63NY accu is helemaal opladen en weer helemaal leeg laten lopen. Heeft u een nieuwe DELL P63NY batterij aangeschaft? Laadt de DELL P63NY batterij dan de eerste maal minimaal 12 tot 24 uur op. Dit zorgt ervoor dat uw batterij volledig opgeladen wordt. Hierna ontlaadt u de batterij volledig zodat de laptop automatisch uitschakelt. Om met de DELL P63NY batterij vanaf het begin de volledige capaciteit te behalen laadt u de batterij hierna nogmaals 3 á 4 keer volledig op,en ontlaadt u de batterij daarna volledig.
  • Verwijder de DELL P63NY batterij uit uw laptop en bewaar deze op een koele, droge en schone plaats indien u de DELL P63NY batterij voor een periode van één maand of langer niet gebruikt. Gaat u de batterij na deze periode weer gebruiken? Zorg er dan voor dat de batterij de eerste keer volledig opgeladen wordt.
  • Verzeker uzelf van maximale batterijprestaties door het optimaliseren van energiebeheer functies, zoals het uitschakelen van het scherm na een aantal minuten, speed-step inschakelen, etc.
IT: http://www.ebatteria.it/batteria-dell-P63NY-179363.htm
JP: http://www.denchiya.org/dell-P63NY-pc-battery-1775985.htm
PL: http://www.laptopowbateria.pl/baterie-do-laptopow/dell-P63NY-179326.htm
DE: http://www.akkusmir.de/dell/P63NY-laptop-akku/179053
FR: http://www.ruebatterie.fr/dell-P63NY-batterie-3302.htm
ES: http://www.portatil-bateria.es/DELL-P63NY-baterias-63Wh-192502.htm
US: http://www.outeccbattery.com/63wh-7-6v-p63ny-replacement-battery-for-dell-latitude-7370-series.html
RU: http://twobattery.com/P63NY-battery-DELL-b1775993.htm

Zo haal je meer uit je batterij van je laptop

en laptop is gemaakt om mobiel mee te werken. Dat staat of valt met de batterij: hoe langer de accu het uithoudt, hoe beter. In plaats van blind te vertrouwen op allerlei standaardinstellingen kun je het energieverbruik zelf in de hand houden. In samenwerking met ComputerIdee geven we je de beste tips om zo lang mogelijk met de batterij van je Windows-laptopte doen.

Tip 1: energiebeheerschema

De eerste instellingen die je onder handen neemt om het energieverbruik onder de duim te houden vind je in Windows 10 bij Systeem, Energiebeheer en slaapstand. Klik in dit venster op Extra energie-instellingen om bij de energiebeheerschema’s te komen. Zo’n schema is de verzameling van systeem- en hardware-instellingen die het stroomverbruik beïnvloeden, zoals de helderheid van het scherm, de slaapstand enzovoort. Standaard vind je daar twee schema’s: Gebalanceerd en Energiebesparing. Klik op De schema-instellingen wijzigen om aan te geven wanneer het beeldscherm uitgeschakeld wordt en wanneer de computer in slaapstand gaat.

Tip 2: helderheid

Windows ondersteunt adaptieve helderheid, een functie die de helderheid van het beeldscherm aanpast op basis van het omgevingslicht. Bepaal je liever zelf hoe helder het scherm oogt, dan schakel je de automatische helderheid uit. In Energiebeheer klik je op De schema-instellingen wijzigen naast het schema dat je gebruikt. Vervolgens selecteer je Geavanceerde energie-instellingen wijzigen. Scrol naar het onderdeel Beeldscherm en zet beide opties onder Adaptieve helderheid inschakelen uit.

Tip 3: slaapstand

Met Windows heb je drie mogelijkheden om de computer tijdelijk uit te schakelen: de slaapstand, de sluimerstand en de hybride slaapstand. Wat is het verschil? De slaapstand betekent dat alle geopende vensters en geopende programma’s in het werkgeheugen opgeslagen blijven. Een computer uit zijn slaapstand halen gaat dus razendsnel, maar omdat het geheugen elektriciteit nodig heeft, mag je pc niet zonder stroom komen te zitten. Slaapstand is dus ideaal voor een korte pauze. Bij Energiebeheer kun je per schema aangeven hoelang het duurt voor je computer in slaap gaat.

Tip 4: sluimerstand

De sluimerstand bewaart al je werk en geopende programma’s op de harde schijf. Het maakt dus niet uit als je de stekker eruit trekt. Opnieuw opstarten duurt langer, omdat alles van de harde schijf ingelezen moet worden. De sluimerstand is dus ideaal voor een langere onderbreking. Door systematisch voor sluimerstand te kiezen, bespaar je op de energiefactuur.
De hybride slaapstand is een combinatie van de vorige twee. Je pc slaat alles op in het geheugen én op de harde schijf. Doorgaans duurt ontwaken slechts enkele seconden, tenzij de geheugeninhoud verloren is gegaan en alles moet worden ingeladen van de harde schijf. Voor relatief korte onderbrekingen voldoet de hybride slaapstand uitstekend. Als je meerdere uren wilt overbruggen, dan is de sluimerstand beter geschikt.

Tip 5: klep en knoppen

De sluimerstand en de slaapstand kun je ook handmatig activeren met behulp van de aan/uitknoppen, de slaapstandknop of door de laptop simpelweg dicht te klappen. Om de gewenste rustfunctie aan deze knoppen te koppelen, open je het venster Energiebeheer en gebruik je in de linkerkolom de functie Het gedrag van de aan/uit-knoppen bepalen. In dit venster geef je aan wat er moet gebeuren wanneer je deze knoppen gebruikt en wanneer je de klep sluit. Deze opties gelden voor alle energiebeheerschema’s die op je pc staan.

Tip 6: multimedia

Logisch dat je films in de beste kwaliteit wil bekijken, maar deze luxe betekent wel een aanslag op je batterij. Wil je een film kijken in de trein, dan is het misschien belangrijker dat je lang genoeg kunt kijken – waarbij je een wat mindere beeldkwaliteit op de koop toeneemt. In Energiebeheer klik je daartoe op De schema-instellingen wijzigen en dan op Geavanceerde instellingen om naar het onderdeel Multimedia-instellingen te gaan. Kies bij de optie Bij het afspelen van video voor de optie In evenwicht of Energieverbruik optimaliseren.

Tip 7: batterijverbruik

Heb je de indruk dat het batterijvermogen van je Windows 10-laptop er in korte tijd sterk op is achteruitgegaan, dan kun je het beste als eerste naar enkele systeeminstellingen kijken voordat je de accu controleert. Open in het Startmenu de Instellingen en navigeer naar Systeem en Batterijbesparing. Je krijgt een gedetailleerd overzicht wanneer je op Batterijverbruik klikt. Hier kun je vrij gedetailleerd zien welk onderdeel het meeste elektriciteit verbruikt.

Tip 8: verbruik per app

Batterijverbruik bevat interessante cijfers. Je kunt er zien welk aandeel in het totale energieverbruik elk geactiveerd programma heeft. Bovendien zie je wat er verbruikt wordt door software die op de achtergrond notificaties verstuurt en updates uitvoert. Krijg je de indruk dat die te veel energie opslurpen, dan kun je ingrijpen via de knop Instellingen voor achtergrond-apps wijzigen. Daar krijg je een overzicht van alle geïnstalleerde apps en kun je beslissen of je die apps wel of niet in de achtergrond laat draaien.

Tip 9: besparingsmodus

Het venster Batterijbesparing gebruik je niet alleen om inzicht te krijgen in de energieconsumptie: je vindt hier ook de tools om het batterijvermogen te verlengen. Zo kun je de Batterijbesparingsmodus inschakelen om je computer vanaf een bepaald accuniveau automatisch activiteiten te laten onderdrukken. Zakt het batterijniveau onder dat niveau, dan zal je laptop zijn e-mail- en kalenderupdates onderbreken. Standaard is dit accuniveau ingesteld op 20%. In de Instellingen voor batterijbesparing kun je dat niveau aanpassen naar eigen behoefte en aangeven welke apps altijd beschikbaar moeten blijven, ook in besparingsmodus.

Tip 10: laadcyclus

De levensduur van een batterij staat of valt met de opladen en ontladen van de accu. Tijdens het gebruik doorloopt de batterij een laadcyclus. Eén laadcyclus komt overeen met één keer volledig opladen en ontladen van de accu. Bevat je laptop nog 50% energie en laad je hem dan opnieuw op, dan telt dat als een halve laadcyclus. Laad je hem de volgende dag opnieuw voor 50% op, dan heb je slechts één volledige laadcyclus verbruikt over een periode van twee dagen. Een goede accu kan gemiddeld zo’n duizend oplaadcycli aan voordat die merkbaar aan capaciteit inboet.

ACDP-100D01 laptop adapter voor Sony Vaio PCGA AC19V4 ACDP-100D01
APPLE A1445 voor Ipad Mini 1st gen Li-ion 16.5Wh/4440mAh 3.72V
ACER AC14B13J voor Acer Aspire AC14B13J ES1-131 ES1-331 ES1-512 ES1-520 ES1-521 Li-ion 36Wh/3220mAh/3090mAh 11.4v
F235E-00 H235P-00 H235E-00 L235P-01 laptop adapter voor DELL Power Supply PSU Fit WU136 H255T G185T GPGDV
PA-1450-26 laptop adapter voor ACER Aspire One 722 AO722 EX2519-C62F Z1401-C2XW
LENOVO L13D3E31 voor LENOVO YOGA TABLET B8000 B8000-F 10" Li-ion 9000mah 3.75V

Laat je batterij nooit helemaal leeglopen en andere tips om ze langer te laten meegaan

Over de levensduur van batterijen bestaan duizenden mythes. Maar één ding is zeker: na verloop van tijd krijg je hoe dan ook te maken met een versleten batterij. Toch bestaan er een aantal eenvoudige tips om de levensduur opvallend te verlengen.
Laat je batterij nooit volledig leeglopen
De meeste moderne smartphones hebben tegenwoordig een Li-ion batterij. Laat die nooit volledig leeglopen, maar hang je toestel al opnieuw aan de lader van zodra je merkt dat je nog over veertig procent batterijcapaciteit beschikt. Het is alvast geen goed idee om onder twintig procent te gaan, tenzij je niet anders kan.
Het enige probleem dat misschien kan opduiken, is dat je computer mogelijk een andere tijdsaanduiding geeft van hoe lang je batterij precies nog zal meegaan. Laptopfabrikanten raden je aan om je batterij één keer per maand volledig te laten leeglopen, zodat je batterij zich opnieuw kan kalibreren.
Koude en warmte kunnen schade veroorzaken aan je batterij
Hitte kan de levensduur van je batterij aanzienlijk inkorten. Op een laptop of smartphone waarop vaak spelletjes worden gespeeld, zal de hardware sneller opwarmen. Die hitte kan een schadelijk effect hebben op de batterij. Hangt je laptopaan een stroomkabel, dan kan het een goed idee zijn om de batterij tijdelijk uit je laptop te verwijderen. Tenminste, als het toestel dat toelaat.
Ook extreme koude kan de levensduur van je batterij danig inkorten. Bewaar daarom een reservebatterij steeds op een plaats die niet onderhevig is aan zware temperatuurschommelingen.
Een platte batterij? Laat het daar niet bij
Is de batterij van je toestel al enkele dagen plat? Probeer hem in dat geval zo snel mogelijk opnieuw op te laden. Want stel dat je jouw toestel met een platte batterij per ongeluk in het water laat vallen, is de kans groot dat ook de batterij ernstige schade oploopt. Je zal hem nadien niet meer kunnen opladen. En zo wordt ook je toestel helemaal onbruikbaar.
Een volle batterij? De helft is ook goed
Het andere extreme is dan ook weer niet goed; je batterij volledig opladen zorgt ervoor dat ze sneller verslijt. Je kan ze beter tot 80 à 90% opladen, zo behoudt ze langer haar capaciteit.
Wie zijn toestel met een volle batterij voor langere tijd opbergt, loopt het risico dat de batterij aan capaciteit en levensduur zal verliezen. In ideale omstandigheden is je batterij maar halfvol. Volgens elektronicagigant Apple kan je jouw toestel in dat geval makkelijk meer dan zes maanden bewaren, zonder dat de batterij schade oploopt.
Hoe hard je ook je best doet, batterijen zullen altijd verslijten
Een batterij gaat nooit voor eeuwig mee. Zelfs al behandel je hem met veel liefde. Na een tijdje zal je merken dat de batterij sneller begint leeg te lopen. Volgens Apple behouden de batterijen uit hun laptop na duizend herladingen nog zo’n tachtig procent van hun capaciteit. Volgens andere fabrikanten mindert de capaciteit al na driehonderd tot vijfhonderd keer laden. De batterijen kunnen dan nog steeds gebruikt worden, al zullen ze dus minder lang meegaan.

ACDP-100D01 laptop adapter voor Sony Vaio PCGA AC19V4 ACDP-100D01
APPLE A1445 voor Ipad Mini 1st gen Li-ion 16.5Wh/4440mAh 3.72V
ACER AC14B13J voor Acer Aspire AC14B13J ES1-131 ES1-331 ES1-512 ES1-520 ES1-521 Li-ion 36Wh/3220mAh/3090mAh 11.4v
F235E-00 H235P-00 H235E-00 L235P-01 laptop adapter voor DELL Power Supply PSU Fit WU136 H255T G185T GPGDV
PA-1450-26 laptop adapter voor ACER Aspire One 722 AO722 EX2519-C62F Z1401-C2XW
LENOVO L13D3E31 voor LENOVO YOGA TABLET B8000 B8000-F 10" Li-ion 9000mah 3.75V

vrijdag 23 maart 2018

Accu voor ASUS B31N1427, Koop ASUS Eeebook E502M E502MA serie laptop accu

Deze ASUS B31N1427 Accu Laptop vervanging van hoogwaardige kwaliteit is de voordeligste keuze. De juiste ASUS Accu B31N1427 de beste prijs,snelle levering en altijd 1 jaar garantie!

BATTERIJ ASUS B31N1427 ASUS Eeebook E502M E502MA serie

Batterijcapaciteit: 48Wh/4110mAh
Batterijvoltage :  11.4V
Home > ASUS laptop accu > accu ASUS B31N1427 > ac adapter
BATTERIJ ASUS B31N1427 ASUS Eeebook E502M E502MA serie

Dit product is ook bekend als:

Accu’s Geschikt voor modellen

Asus Eeebook E502M serie
Asus Eeebook E502MA
Asus Eeebook E502MA-XX0004D
Asus Eeebook E502MA-XX0016T
Asus Eeebook E502MA-XX0020T
Asus Eeebook E502MA-XX0069T
Asus Eeebook E502MA-XX0078T
Asus EeeBook E502MA-XX0079B

ASUS B31N1427 Laptop accu vervangen
Vervangende laptop accu kopen
Na een aantal jaren moet een laptop accu vervangen worden. Hoe lang het duurt voordat u uw laptop accu moet vervangen is afhankelijk van het merk, de kwaliteit en het gebruiken van de laptop accu. Hier vindt u informatie over hoe u een laptop accu moet vervangen, hoe u weet dat deze aan vervanging toe is en waar u op moet letten als u de accu gaat vervangen.

Wanneer moet u een ASUS B31N1427 laptop accu vervangen?

Als de laptop het aangeeft
Op basis van de staat van de batterij geeft uw laptop na verloop van tijd aan dat de accu vervangen moet worden. Meestal krijgt u de melding ‘Overweeg de accu te vervangen’. Deze melding is gebaseerd op de resterende maximale capaciteit van de accu en het aantal laad- en ontlaadcycli dat de accu heeft gehad. Wanneer u deze melding krijgt kunt u er van uit gaan dat de accu inderdaad aan vervanging toe is. Als de accu nog maar heel kort mee gaat
Een accu gaat in de regel steeds minder lang mee. Dit komt doordat de capaciteit langzaam achteruit gaat maar ook omdat de laptop in de regel steeds minder efficiënt werkt. Dit komt bijvoorbeeld door achtergrondsoftware die de processor belast of door stof in de laptop die de koeling belast waardoor deze meer stroom verbruikt. Als de accu steeds minder lang mee gaat, controleer dan of de laptop stofvrij is en of er niet onnodige achtergrondsoftware loopt. Het kan ook de moeite waard zijn om stroombesparing van de laptop in te schakelen via het energiebeheer. Helpt dit alles niet, dan is de accu aan vervanging toe.
Als de accu veel capaciteit verloren is
Met software van de fabrikant van de laptop is de resterende capaciteit van de accu uit te lezen. Sommige fabrikanten leveren deze software niet standaard mee. U kunt dan bijvoorbeeld BatteryCare gebruiken om de capaciteit te meten. Als de capaciteit van uw accu erg ver teruggelopen is kan het het waard zijn om een nieuwe accu aan te schaffen zodat u weer langer zonder stroom uw laptop kunt gebruiken.
Als de accu niet meer herkend wordt
Als de accu of laptop batterij voorheen goed werkte maar nu niet meer herkend wordt is deze in de meeste gevallen defect geraakt. Dit kan door slijtage komen of bijvoorbeeld door een stroompiek waardoor een cel defect is geraakt. U kunt in dit geval proberen de accu uit de laptop te halen en opnieuw te plaatsen. In sommige gevallen doet de accu het dan weer. Als de batterij helemaal niks meer doet is het aan te raden deze te vervangen. In dit geval geeft Windows vaak een rood kruis door het accu-icoon rechtsonderin uw bureaublad.

Hoe u een ASUS B31N1427 laptop accu op de juiste manier in gebruik neemt

In de handleiding die bij uw laptop geleverd wordt, staat doorgaans wel beschreven hoe u de accu zo moet behandelen, dat de levensduur in ieder geval niet bekort wordt.
Toch is het heel belangrijk om uw laptop accu vanaf het allereerste begin zo goed mogelijk te behandelen. Want alleen zo verlengt u de levensduur ervan maximaal. Een juiste behandeling begint bij: Het eerst volledig opladen van de accu, voordat u de laptop gaat gebruiken. De laptop ontkoppelen van het stopcontact, en de batterij helemaal op te gebruiken. Dus totdat de computer zich vanzelf afsluit om de accu te beschermen.
De laptop minimaal 2 uur niet gebruiken om de B31N1427 batterij af te laten koelen.
De laptop aansluiten op het stopcontact en de batterij weer volledig opladen.
Herhaal deze procedure een keer of 2 à 3.
Deze procedure is overigens niet zozeer bedoeld voor het verkrijgen van een zo goed mogelijke accu, waarvan de lading zo lang mogelijk meegaat. Maar is bedoeld om de batterijindicator van de laptop accu zo goed mogelijk te kalibreren. Zodat deze indicator zo nauwkeurig mogelijk aangeeft wanneer de accu vol is en wanneer bijna leeg. Het is overigens raadzaam om het kalibreren van de laptop accu af en toe te herhalen. Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL: info@batterij-pc.nl.
IT: http://www.ebatteria.it/batteria-asus-B31N1427-179362.htm
JP: http://www.denchiya.org/asus-B31N1427-pc-battery-1775984.htm
PL: http://www.laptopowbateria.pl/baterie-do-laptopow/asus-B31N1427-179325.htm
DE: http://www.akkusmir.de/asus/B31N1427-laptop-akku/179052
FR: http://www.ruebatterie.fr/asus-B31N1427-batterie-3301.htm
ES: http://www.portatil-bateria.es/ASUS-B31N1427-baterias-48Wh/4110mAh-192501.htm
US: http://www.outeccbattery.com/48wh-4110mah-11-4v-b31n1427-replacement-battery-for-asus-eeebook-e502m-e502ma-series.html
RU: http://twobattery.com/B31N1427-battery-ASUS-b1775992.htm
ASUS B31N1427 Batterij.Online winkelen bij batterij-pc.nl: Hoge kwaliteit batterij, adapter, PSU, GSM of Tablet PC Accessoires
  • MOTOROLA SNN5955A voor XT1526 XT1528 Moto E XT1527 2nd Li-ion 2240mAh 3.8V
  • DELL T54FJ voor Dell Latitude E6420 E6520 Li-ion 60WH 11.1V
  • ADS-40FSG-19 laptop adapter voor LG E1948S E2242C E2249 E1948 PC
  • MOTOROLA EZ30 voor Motorola Google Nexus 6 XT1100 XT1103 XT1115 Li-ion 3025mAh 3.8V
  • HSTNN-CA27 646212-001 645509-002 laptop adapter voor HP Mini 5101 Ultrathin 19.5V 7.7A
  • MICROSOFT BV-T5E voor Microsoft Lumia 950 RM-1106 RM-1104 RM-110 McLa Li-ion 3000mAh/11.6wh 3.85V

Accu voor ASUS B21N1506 4110mAh/32Wh - 7.6V, Koop ASUS E502M serie B21N1506 batterij tip

Nieuw en lage prijs ASUS B21N1506 tablet pc accu. Deze ASUS B21N1506 11.4V 4110mAh/32Wh tablet pc accu is voorzien van hoogwaardige Li-ion cellen. De Asus E502M serie accu is daarom ook voorzien van 12 maanden garantie. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om te retourneren of om te ruilen.

BATTERIJ ASUS B21N1506

Batterijcapaciteit: 4110mAh/32Wh
Batterijvoltage : 11.4V
Home > ASUS laptop accu > accu ASUS B21N1506 > ac adapter
BATTERIJ ASUS B21N1506

Dit product is ook bekend als:

Accu’s Geschikt voor modellen

ASUS E502M serie

Productbeschrijving

ASUS B21N1506 accu Door intensief gebruik van onze tablet pc zullen de prestaties van de accu op den duur afnemen. Op zo’n moment is het verstandig om de batterij te vervangen. Met deze hoge kwaliteit ASUS B21N1506 batterij presteert uw B21N1506 weer als nieuw! Door uw Asus E502M serie vaak op te laden en weer te ontladen, slijt de batterij en neemt de capaciteit geleidelijk af. De accu van uw ASUS B21N1506 is hierdoor sneller leeg dan toen die nieuw was. Uw toestel presteert echter weer als nieuw wanneer u de oude batterij vervangt door deze hoge kwaliteit B21N1506 batterij! mAh: milliampère-uur De B21N1506 batterij geeft uw B21N1506 toestel een capaciteit van 4110mAh/32Wh. Deze uitdrukking van stroomsterkte van uw accu wordt vaker aangeduid met mAh. Is uw mAh hoog? Dan duurt het lang voordat uw batterij leeg is. Is uw mAh laag? Dan is de kans groot dat uw tablet pc zeer spoedig zonder energie raakt.
Specificaties
Deze Asus E502M serie accu heeft een voltage van 11.4V,De maximale capaciteit van deze accu is 4110mAh/32Wh. Ampère-uur van een accu geeft aan hoe lang de accu stroom kan leveren zonder geladen te worden. Een hoger mAh betekent dat de accu langer mee kan en dat u minder vaak de accu hoeft op te laden.
Gebruik
Het is niet nodig een Lithium-ion accu leeg te laten lopen om vervolgens weer helemaal op te laden. Door de moderne chipsets die aan boord van de B21N1506 accu zitten, schakelt de accu de laptop vanzelf uit als deze bijna leeg is. De lithium-ion accu hoeft dus geen ‘geheugen’ op te bouwen, zoals dat met de oudere Ni-Cad accu’s wel het geval was. Dit betekent dat u niet hoeft te wachten tot de accu leeg is, maar deze gewoon op kunt laden wanneer u dat wilt. De accu zal daar niet sneller door slijten. Het is aan te raden de accu niet voor langere periodes leeg te laten maar deze af en toe op te laden. Indien u de accu voor langere tijd niet gebruikt, dan kunt u de accu bij voorkeur voor 40% opladen en niet voor 100%.
U kunt deze B21N1506 accu gerust in de laptop laten zitten. Het is niet nodig de accu uit de laptop te halen om deze te sparen. Als de accu na het laden vol is, wordt het laadmechanisme automatisch uitgeschakeld. Let er wel op dat u geen universele adapter gebruikt. Deze kunnen zeer schadelijk zijn voor uw accu in verband met het ontbreken van juiste stroomprogramma’s. Tevens fungeert de eerste cel van de accu als aarde van uw laptop. Indien u de accu verwijdert, bestaat bij sluiting de mogelijkheid dat uw laptop beschadigt. Wij advsieren daarom te allen tijde de accu in uw laptop te laten zitten.
Tips om de levensduur van de accu te verlengen
Gebruik de tablet niet tijdens het opladen.
Zet de tablet uit als je deze niet gebruikt voor een langere periode.
Voorkom oververhitting, leg je tablet nooit weg op zonnige plekken.
Gedeeltelijk opladen is beter dan helemaal vanaf 0% moeten opladen. Diepontlading is namelijk slecht voor de accu.
Alleen als je tablet verkeerd aangeeft hoeveel lading de accu nog over heeft, is het aan te raden om hem 1x volledig op te laden en daarna 1x te ontladen. Doe dit kalibreren niet te vaak: eens in de 2-3 maanden is voldoende.
Gebruik je de tablet een tijdje niet? Leg hem dan weg op een koele en droge plek en met een acculading van zo’n 40-50%. Dan gaat hij het minst snel achteruit.
Garantie & repareren
Tabletfabrikanten geven doorgaans 6 maanden fabrieksgarantie op de accu. Gaat hij in die tijd stuk? Dan zal de fabrikant de accu vervangen. De fabrieksgarantie op de tablet is meestal 2, maar soms 1 jaar. Als de accu het daarna begeeft, kun je hem vrijwel onmogelijk zelf vervangen. Schakel daarvoor de fabrikant of een reparatiebedrijf in, maar houd rekening met een forst prijskaartje van minimaal €90. Lees meer over de garantie op je tablet.
Externe accu
Als je vaak onderweg bent of gewoon niet genoeg hebt aan de accu van je tablet, dan kun je ook een losse accu kopen.
Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL: info@batterij-pc.nl.
NL: http://www.batterij-pc.nl/accu-asus-B21N1506-179361.htm
IT: http://www.ebatteria.it/batteria-asus-B21N1506-179361.htm
JP: http://www.denchiya.org/asus-B21N1506-pc-battery-1775983.htm
PL: http://www.laptopowbateria.pl/baterie-do-laptopow/asus-B21N1506-179324.htm
DE: http://www.akkusmir.de/asus/B21N1506-laptop-akku/179051
FR: http://www.ruebatterie.fr/asus-B21N1506-batterie-3300.htm
ES: http://www.portatil-bateria.es/ASUS-B21N1506-baterias-4110mAh/32Wh-192500.htm
US: http://www.outeccbattery.com/4110mah-32wh-7-6v-b21n1506-replacement-battery-for-asus-e502m-series.html
RU: http://twobattery.com/B21N1506-battery-ASUS-b1775991.htm
Tablet batterij voor ASUS B21N1506 . Mocht u hulp nodig hebben bij het kiezen van de juiste Tablet batterij, neem dan contact met ons op.
  • MOTOROLA SNN5955A voor XT1526 XT1528 Moto E XT1527 2nd Li-ion 2240mAh 3.8V
  • DELL T54FJ voor Dell Latitude E6420 E6520 Li-ion 60WH 11.1V
  • ADS-40FSG-19 laptop adapter voor LG E1948S E2242C E2249 E1948 PC
  • MOTOROLA EZ30 voor Motorola Google Nexus 6 XT1100 XT1103 XT1115 Li-ion 3025mAh 3.8V
  • HSTNN-CA27 646212-001 645509-002 laptop adapter voor HP Mini 5101 Ultrathin 19.5V 7.7A
  • MICROSOFT BV-T5E voor Microsoft Lumia 950 RM-1106 RM-1104 RM-110 McLa Li-ion 3000mAh/11.6wh 3.85V