maandag 15 januari 2018

TW64 Smart Watch Bluetooth Smartband Calorie Counter Sport Activity Tracker

Fitness tracker verbinding met uw mobiele apparaat om u te helpen handhaven van gezonde gewoonten. Bereik je doelen met de activity tracker!

TW64 Smart Watch Bluetooth Smartband Calorie Counter Sport Activity Tracker

TW64 Smart Watch Bluetooth Smartband Calorie Counter Sport Activity Tracker
Als je een horloge wilt kopen die je tegelijkertijd kan helpen motiveren om bepaalde doelen te bereiken, dan kun je ervoor kiezen om een Smartwatch te kopen.
De Smartwatch, of ook wel Smart horloge, is een alles in één armband/horloge. Je kunt de smartwatch voor meer gebruiken dan alleen een horloge. Het is van vele gemakken voorzien en brengt daarom veel voordelen met zich mee!

Er zit een wekker op, een stappenteller, een functie waardoor hij trilt als er gebeld wordt en een functie om te tellen hoeveel trappen je hebt gelopen gedurende de dag. Ook kun je bijhouden hoeveel afstand je hebt afgelegd en hoeveel calorieën je hebt verbrand.
Alle bezigheden worden elke dag bijgehouden in de dagelijkse statistieken. De band kan namelijk gekoppeld worden aan een speciale app. Deze statistieken kunnen dus ook gesynchroniseerd worden naar je smartphone. Zo blijf je gemotiveerd om je gestelde doelen te bereiken.

De Smartwatch heeft een Bluetooth functie. Je sluit je Smartwatch hierdoor makkelijk aan op je telefoon en luistert tegelijkertijd muziek door je headset. Het is een unisex model en is gemaakt van zacht rubber. Er zit een Engels besturingssysteem op en Bluetooth versie 4.0. Doordat er veel gaatjes in de armband zitten, is de armband makkelijk verstelbaar.
De Smartwatch is waterbestendig. Hij kan daardoor zweet, lichte regenval en spetters aan. Let op: doe de armband wel af tijdens het handen wassen en dompel hem zeker niet onder water.
Om energie te besparen gaat de Smartband op stand-by. Wanneer u vervolgens uw arm richting uw gezicht beweegt om naar de smartband te kijken, dan gaat de smartband vanzelf aan. Een slim stukje techniek waardoor u de band minder vaak hoeft op te laden.

Informatie over smartwatches


Kopen:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten