dinsdag 8 augustus 2017

Hoe een Computer te monteren

Bijna elke personal computer vervaardigd heeft genoeg veelzijdigheid te laten u wrikken erin en monteren van de onderdelen of wijzigen en bijwerken van anderen. Zonder te weten wat je doet, kan u uw systeem ernstig beschadigen ongewild aan. Hoewel het lijkt misschien eenvoudig te installeren van een centrale verwerkingseenheid (CPU), bijvoorbeeld, zou u niet geweten hebben dat je nodig hebt een Koelpasta component in de kloof tussen uw CPU en zijn koelsysteem te vullen.

Het installeren van een CPU op een moederbord

1. Dit is een CPU is aangesloten op een koeling eenheid.
Til de hendel CPU socket op het moederbord te bereiden te ontvangen van een nieuwe CPU.
2. Plaats de CPU zachtjes op de socket. Draai het rond 90 graden als het niet past op de ingang de manier u het hebt geplaatst. Soms moet u sommige pijlen die aangeven waar de CPU moet worden geconfronteerd met uitlijnen.
3. Verlagen van de hendel van de CPU wanneer u klaar bent het inpassen van de CPU in de aansluiting.
4. Zorgvuldig verspreid een mespuntje Koelpasta op het oppervlak van de CPU, totdat zij het gehele oppervlak bestrijkt.
5. Plaats de koelaggregaat bovenop de CPU zorgvuldig en het klink op het moederbord met behulp van de montage-haken als er om het even welk.

Installatie van randapparaten op moederbord

6. Dit zijn wat randapparaat “slots” eruit.
Situeren uw randapparaat op de top van de sleuf past.
7. Dit is een voorbeeld van hoe een randapparaat eruit.
Druk het stevig zonder gebruik van een overmatige hoeveelheid kracht totdat het gezellig gemonteerd op de sleuf.
8. Schroef de plaat aan de zijkant van de behuizing van de computer zodat de kaart niet tijdens operatie bewegen zal.

RAM installeren

9. Afhankelijk van uw computer uitziet een RAM-kaart.
Plaats uw kaart Random Access Memory (RAM) op een vrije sleuf op het systeembord. Zorg ervoor dat het wordt geconfronteerd met de goede richting. Als u niet kunt het omlaag duwt, probeer het draaien.
10. Dit zijn wat geheugensleuven eruit.
Duw de kaart omlaag totdat de twee kleine hendels aan de kant beginnen te stijgen op de kaart.
11. Met je duimen aan elk uiteinde van de kaart, duw de kleine hefbomen in de kaart terwijl de kaart naar beneden op de sleuf te drukken. Het moet magnetische en blijven er na die.

Installeren van voeding

12. Dit is wat een power supply eruit.
Koppel de voeding zorgvuldig op het rek dat het op het bovenste linker gedeelte van het interieur van de computer houdt.
13. Plaats de schroeven op de achterkant van de behuizing van de computer waar de stroomvoorziening is gemonteerd. Er moeten enkele gaten er waar de schroeven gaan in.
14. Sluit de voeding dik 20 – of 24-pins kabel op het moederbord de netvoeding aansluiting. De hoofdverbindingslijn wordt onderscheiden als een raster van vierkantjes met verschillende patronen erin om niet laten u de kabels niet correct.
15. Verbinding maken met een andere macht 4-pin kabels dat het moederbord wellicht overal zie je deze verbindingslijnen.
16. Verbinding maken met de rest van de 4-pin kabels op uw harde schijven en verwijderbare media aandrijving.

Tips & waarschuwingen

  • Raak de binnenkant van de computer niet totdat u hebt aangeraakt iets metalen en geaard. Dit zal ervoor zorgen dat u niet per ongeluk een elektrostatische ontlading op het interieur van de computer, die dodelijk voor het zijn kan vrijgeven.
  • Nooit werken op uw computer met de stroomkabel aangesloten. Zelfs als de computer en de voeding beide uitgeschakeld zijn, riskeert u elektrocutie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten