woensdag 3 mei 2017

Overzicht: alle Acer-innovaties op een rij

In New York stelde Acer vorige week zijn nieuwste innovaties voor. Het belooft een mooi jaar te worden voor iedereen die VR, gaming en computers in het algemeen een warm hart toedraagt. Dit werd er allemaal gezegd.
Acer springt op de markt van fitnesstrackers. De Acer Leap Ware richt zich specifiek op sociaal sporten en wil je, met de hulp van jouw vrienden, uit je vertrouwde zetel krijgen. Het waterdichte horloge zal dun zijn, vijf dagen meegaan op een batterijlading en voorzien zijn van de nodige biometrische sensoren.
Op de markt van de 360 gradenbeelden wil Acer eveneens potten breken. Met de Holo 360 heb je geen smartphone nodig om je beelden te verwerken, omdat de camera stiekem zelf smartphoneambities koestert. Daarmee wil Acer de Samsung Gear 360 en de Ricoh Theta-reeks de loef afsteken.
Gaminglaptops zijn steevast rood met zwarte accenten, vaak voorzien van kleurrijke leds en andere snufjes die jouw toestel verraden als game-apparatuur. De Acer Aspire 7 breekt met die traditie. Eindelijk krijgen we een gametoestel dat zich weet los te wrikken van alle foute platitudes die gepaard gaan met dit specifieke ras van computers.
Ten slotte rolt Acer eens fors met de spierballen. Het brengt met de Acer Predator Triton 700 de krachtigste laptop ter wereld op de markt in de categorie tot twee centimeter dikte. Daarmee krijg je een ongelooflijk krachtig toestel in een waanzinnig dunne behuizing. Nooit eerder zagen we zo’n indrukwekkende gaminglatop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten