dinsdag 20 december 2016

Samsung Galaxy S8 onthulling vindt plaats in april

Het Mobile World Congress in Barcelona is in de afgelopen jaren de plek geweest waar de nieuwste toestellen uit de Galaxy S-serie zijn aangekondigd, maar daar gaat de Galaxy S8 mogelijk verandering in brengen. Een nieuw gerucht suggereert namelijk dat Samsung de Galaxy S8 op een later moment in de Verenigde Staten gaat onthullen.

Samsung Galaxy S8

Volgens de bronnen van het Zuid-Koreaanse Naver heeft de top van Samsung Mobile recentelijk besloten om een afzonderlijk evenement te plannen voor de lancering van de Galaxy S8. De onthulling zou tijdens een speciaal evenement in New York in april plaatsvinden. Het bedrijf heeft naar verluidt deze beslissing genomen, zodat het samen met externe partijen kan werken aan een plan om het vertrouwen van de consument te herstellen, voordat er een nieuw product op de markt wordt gebracht.
Een andere reden zou het feit zijn dat Samsung het onderzoek naar de problemen met de Galaxy Note 7 begin 2017 gaat publiceren. Om te voorkomen dat de aandacht van de consument en de media moet worden verdeeld tussen het Note 7-fiasco en de lancering van de Galaxy S8, zou het misschien verstandiger zijn om de lancering met enkele weken uit te stellen.
Eerder wees de grote baas van de mobiele divisie, Koh Dong-jin, op het belang dat de informatie over de Galaxy S8 vertrouwelijk zou worden gehouden en sprak hij de hoop uit dat er geen details over het vlaggenschip zouden worden uitgelekt. Het verlengen van de ontwikkelingscyclus met ongeveer twee manden, zal het een stuk lastiger maken om alles geheim te houden.
Hoewel de informatie over de uitgestelde lancering van de Galaxy S7 naar verluidt rechtstreeks afkomstig is van bronnen binnen Samsung, heeft het Zuid-Koreaanse bedrijf zelf nog niets officieel gemaakt, wat betekent dat er nog niets zeker is. Het Mobile World Congress gaat pas eind februari van start en mochten er enkele weken van te voren geen uitnodigingen zijn verstuurd, dan is het aannemelijk dat de Galaxy S8-serie op een later moment zijn debuut zal maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten