woensdag 15 maart 2017

Samsung Galaxy Tab S3 pre-order komt met gratis keyboardcover

De Samsung Galaxy Tab S3 ligt nog niet in de winkels, maar consumenten kunnen in Nederland inmiddels een pre-order voor de tablet plaatsen. Volgens de Nederlandse aanbieders wordt de Galaxy Tab S3 op 31 maart afgeleverd. Besluit je om een pre-order te plaatsen, dan ontvang je tijdelijk een keyboardcover ter waarde van € 129,99 cadeau.

Nu beschikbaar voor pre-order

In Nederland is de Galaxy Tab S3 met Wi-Fi voor 679 euro te verkrigen, terwijl de 4G-versie een adviesprijs heeft gekregen van 769 euro. Beide varianten worden aangeboden in de kleuren zwart en zilver. Om het pre-orderen van de tablet een stukje aantrekkelijker te maken heeft Samsung een actie gelanceerd met een gratis keyboardcover. Je hebt daardoor niet alleen altijd een toetsenbord bij de hand om snel aantekeningen te maken, want de case beschermt je Galaxy Tab S3 ook tegen krassen en vuil. Vraag hier voor 15 april je keyboardcover aan.

Specificaties

Samsung heeft de Galaxy Tab S3 dit jaar opnieuw voorzien van een 9,7-inch amoled-scherm met een resolutie van 2048 x 1536 pixels (264 pixels per inch) en ondersteuning voor HDR, echter is er in tegenstelling tot voorgaande jaren geen kleinere variant beschikbaar. Onder de motorkap is er gekozen voor de Snapdragon 820-soc van Qualcomm in combinatie met 4GB aan werkgeheugen (lpddr4). Er is 32GB aan opslagruimte beschikbaar, maar dit kan eenvoudig worden uitgebreid met een microSD-kaartje.
De Galaxy Tab S3 wordt voor het eerst geleverd met de nieuwe S Pen, die overigens niet in de behuizing kan worden opgeborgen. Het is met de S Pen mogelijk om aantekeningen te maken, video’s editen of je creativiteit los te laten met tekenen. Met Screen Off Memo kun je snel notities maken wanneer het scherm is uitgeschakeld. De S Pen heeft in totaal 4096 drukniveaus.
Aan de onderzijde vinden we een usb c-aansluiting en een traditionele 3,5mm-koptelefoonaansluiting. De Tab S3 biedt ondersteuning voor de Adaptive Fast Charging technologie en daardoor kan de 6000mAh accu in slechts 3 uur volledig worden opgeladen. Volgens Samsung kan de tablet 12 uur lang video’s afspelen op een volledig opgeladen accu. De behuizing is gemaakt van aluminium voor een premium uitstraling en de vier luidsprekers van AKG passen zich automatisch aan de stand van de tablet.
Foto’s kunnen worden geschoten met de 13-megapixelcamera aan de achterzijde of met de 5-megapixelfrontcam. Samsung levert het apparaat met Android 7.0 Nougat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten