donderdag 1 juni 2017

OnePlus 5 wordt dunste high-end smartphone op de markt Smartphones

OnePlus-ceo Pete Lau heeft een kleine hint gegeven wat betreft het ontwerp van de aankomende OnePlus 5. Volgens een post van de oprichter op het Chinese sociale netwerk Weibo wordt de OnePlus 5 namelijk ‘het dunste vlaggenschip’ wanneer het later deze zomer op de markt wordt gebracht. De topman zegt daarbij dat het belangrijk is om te begrijpen dat de dunheid van de telefoon niet automatisch betekent dat er compromissen zijn gesloten.

OnePlus 5

In de afgelopen weken zijn er veel geruchten en afbeeldingen verschenen van de vermeende OnePlus 5, echter komt dit direct uit de mond van een van de belangrijkste personen binnen het bedrijf. Daarnaast is de gebruikelijke teasercampagne voor de smartphone ook begonnen, zo mogen 10 Instagram-gebruikers de OnePlus 5 vroegtijdig testen en mag er worden gestemd over het ontwerp van de verpakking. Vooralsnog is concrete informatie schaars, maar deze aankondiging van de ceo suggereert dat de OnePlus 5 iets speciaals gaat worden.
De verwachting is dat de OnePlus 5 binnen twee weken officieel wordt gelanceerd. Mocht de informatie van Lau kloppen, dan is het aannemelijk dat de telefoon dunner is dan de 7,1mm van de iPhone 7. De huidige OnePlus 3T heeft een behuizing met een dikte van 7,35mm.
Daarnaast weten we dat OnePlus een samenwerkingsverband met de camera experts van DxO is aangegaan om de fotokwaliteit van de nieuwe (dubbele) camera te verbeteren. Een recente verschenen benchmark toonde verder aan dat de telefoon wordt aangedreven door een Snapdragon 835-soc van Qualcomm in combinatie met 6GB ram en 64GB opslag. Aan de voorzijde is onder het scherm nog steeds een fysieke thuisknop met vingerafdrukscanner te vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten