zondag 18 september 2016

iPhone 7 in goud, zilver en roségoud nog uit voorraad leverbaar

De iPhone 7 Plus is inmiddels nergens meer te verkrijgen, maar wanneer je op zoek bent naar een reguliere iPhone 7, dan is er nog hoop. In de webshop van de BCC is het toestel momenteel nog uit voorraad leverbaar in de kleuren goud, zilver en roségoud, waarbij je een keuze kan maken uit 32GB of 128GB aan opslaggeheugen. Voor de overige modellen wordt inmiddels een levertijd van enkele dagen tot enkele weken aangehouden.

iPhone 7 voorraad

  • BCC
  • iPhone 7 goud (32GB/128GB)
  • iPhone 7 roségoud (32GB/128GB)
  • iPhone 7 zilver (32GB/128GB)

Vijf redenen om een iPhone 7 te kopen

Water- en stofdicht

Vorig jaar claimden verschillende gebruikers dat de iPhone 6s beter bestand was tegen water, maar dit jaar is het officieel. Apple maakte bekend dat de iPhone 7 en 7 Plus een IP67-rating hebben gekregen, waardoor je ze een half uur lang kan onderdompelen in een meter diep water zonder schadelijke gevolgen. Heb je in het verleden afscheid moet nemen van verschillende smartphones vanwege waterschade, dan zijn dit de toestellen voor jou.

Nieuwe camera’s

De iPhone 7 en 7 Plus zijn voorzien van gloednieuwe camera’s. Aan de achterzijde van de iPhone 7 vinden we nu lens met een grotere diafragmaopening van f/1.8, waardoor er meer licht op de sensor valt. Hierdoor kan de camera beter presteren bij weinig licht en ook is de module voor het eerst uitgerust met optische beeldstabilisatie.
Voor de iPhone 7 Plus heeft Apple zelfs een geheel nieuw systeem ontwikkeld met twee camera’s, een telelens en een groothoeklens. Gebruikers kunnen tot 2x optisch zoom met een maximale vergroting van 10x. De telelens heeft een diafragmaopening van f/2.8 en is daardoor minder snel dan de groothoeklens. Verder komt Apple later dit jaar met een update voor de 7 Plus om een Portret-modus toe te voegen, waarmee je een bokeh effect kan creëren.

Nieuwe kleuren

Het uiterlijk van de iPhone 7 en 7 Plus mag dan afgezien van de aangepaste antennestrepen niet gewijzigd zijn, maar het bedrijf introduceerde wel twee nieuwe stijlvolle kleuren: zwart en gitzwart. De kleur “gitzwart” zal ongetwijfeld de meeste aandacht trekken vanwege zijn glanzende afwerking, echter is het misschien verstandiger om voor het reguliere matzwarte model te gaan. Volgens Apple is gitzwart namelijk erg krasgevoelig en dat zegt ons eigenlijk al voldoende.

Meer opslaggeheugen

Voor het eerst in jaren heeft Apple de opslagcapaciteit van het ‘instapmodel’ opgeschroefd. De configuratie met 16GB opslag verdwijnt en moet plaatsmaken voor een model met 32GB. Daarnaast verdubbelde het bedrijf ook de overige configuraties: 64GB > 128GB en 128GB > 256GB. Apple verhoogde de prijzen in de Verenigde Staten niet, maar door de huidige koers zijn de iPhones in Europa opnieuw een fractie duurder dan vorig jaar.

Stereo speakers

Niet iedereen zal blij zijn met het nieuws dat Apple de 3,5mm-koptelefoon van de iPhone 7 en 7 Plus heeft verwijderd, maar in plaats daarvan heeft het bedrijf een tweede speaker toegevoegd. De smartphone kan daardoor voor het eerst stereo-geluid laten horen via de speakers. Ander goed nieuws is dat je ‘oude’ koptelefoons nog gewoon kunnen worden gebruikt, omdat er standaard een Lightning naar 3,5mm-adapter wordt meegeleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten