vrijdag 5 augustus 2016

Foto toont iPhone 7 voorkant met 2 sensoren en aangepaste oorspeaker

De lancering van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus komt steeds dichterbij en inmiddels lijken de eerste onderdelen voor beide toestellen te verschijnen. Eerder vandaag verscheen er al een video en een viertal foto’s van een iPhone 7 prototype, en nu is er ook een foto gepubliceerd waarop de vermeende voorkant van de iPhone 7 is te zien.

iPhone 7 voorkant

Het paneel ziet er duidelijk anders uit dan de voorkant van de iPhone 6s, met een grotere uitsparing voor de oorspeaker, die dichter bij de camera en de andere twee sensoren is geplaatst. Verder zien we ook een opening voor de thuisknop. We hebben nog wel de nodige twijfels over de authenticiteit van de beelden, want het paneel komt niet overeen met het prototype dat eerder vandaag te zien was.
Wel komen de details overeen met een gerucht dat door de Japanse website Mac Otakara in de wereld werd gebracht. Volgens de site zou de vernieuwde voorkant een grotere uitsparing krijgen voor de oorspeaker en twee nabijheidssensoren. Er zijn dus twee mogelijkheden: het gerucht en het paneel zijn nep of de iPhone in de video en op de foto’s is niet echt.
Er zijn nog altijd de nodige tegenstrijdige geruchten wat betreft de iPhone 7 en 7 Plus, waardoor het moeilijk blijft om in te schatten welke bronnen we juist wel of niet serieus moeten nemen. Veel van de mockups zijn vermoedelijk gebaseerd op de daadwerkelijke specificaties van de iPhone 7 en 7 Plus, maar toch zijn ze niet allemaal hetzelfde.
Het duurt naar alle waarschijnlijkheid nog een kleine maand totdat de nieuwe iPhones worden aangekondigd en in de komende weken zullen we ongetwijfeld nog meer onderdelen krijgen te zien van de iPhone 7 en 7 Plus. We denken inmiddels te weten dat Apple heeft gekozen voor het ontwerp van de iPhone 6/6s met aangepaste antennestrepen, een grotere camera voor de iPhone 7, een dubbele camera voor de iPhone 7 Plus en beide modellen komen naar verluidt zonder 3,5mm-koptelefoonaansluiting.
Apple zou de nieuwe iPhones op dinsdag 6 september of woensdag 7 september officieel willen introduceren, gevolgd door een release op vrijdag 19 september.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten